POINT 65

Modulaire viskayak Point 65°N kingfisher solo

€3.962,50
€4.259,90 -6%

Modulaire viskayak Point 65°N kingfisher solo

Kleur: GROEN / ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sport & Go

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 3963 membership punten

Productbeschrijving

Kayak modulaire visuitrusting Kingfisher solo

Bel me op King.

Het ontwerp, van Magnus De Brito, maakt kayak tot een uitzonderlijke boot. De Kingfisher is stabiel en evenwichtig met een breedte van slechts 79 cm en profiteert van zijn trimaran-romp om zowel zittend als staand te kunnen vissen. Wendbaar, of u nu armen, benen of een motor verkiest voor de wijze van propulsion, zijn wendbaarheid en zijn dubbele roer laten u toe om bijna op uzelf te draaien... Alle opties zijn mogelijk, voor alle soorten vissers, eenvoudigweg Als de voorbereiding van een session van visserij voor u ook een beproeving is, en dat met elke keer dat u een spit riskeert, hier is de oplossing voor uw problemen. Point65°N heeft een nieuw modulair visplatform bedacht met een gemiddeld gewicht per sectie van slechts 16 kg. Schuif uw kayak uitrusting-klaar* in de auto, en vermijd de hoofdpijn van de vraag of die kayak wel in de auto past. Gemoedsrust is een luxe.

Maar we weten... waar je over wilt praten is hoeveel spullen je mee kunt nemen. 6 bevestigingsrails en 2 achthoekige bevestigingsstangen om hengelhouders, dieptevinders, inkt, GPS en autres accessoires toe te voegen. Een goede set bungeekoorden, twee hengelhouders, twee peddelhouders, twee luiken, een opbergruimte met net cargo en een gemakkelijk aan te passen hekplatform.

Wil je hier een optie bij?

Kingfisher Seat: Een volledig verstelbare en gevoerde stoel om te schakelen tussen vissen en peddelen Inpulse Drive Optie: Een lichtgewicht, ergonomisch en natuurlijk waterdicht pedaalsysteem! Gemakkelijk te installeren in de gleuf, zodat u moeiteloos vooruit en achteruit kunt. U kunt zelfs wisselen tussen de twee snelheden om het trappen aan te passen aan uw kracht.

Specificaties:

Lengte solo: 331 cm Lengte voorsectie: 171 cm Lengte achtersectie: 157 cm Breedte: 76 cm Gewicht solo: 32 kg Gewicht per sectie: ~ 16 kg Draagvermogen solo: 130 kg Rotomoulded Drijvende secties Kleur: Legergroen

Reviews