POINT 65

Modulaire kajak Point 65°N sit-in mercury solo

€1.975,50

Modulaire kajak Point 65°N sit-in mercury solo

Kleur: GEEL / GEEL / ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sport & Go

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 1976 membership punten

Productbeschrijving

Mercury Solo Kayak tweezits modulaire sit-in

De Pro. Deze modulaire, doorlopende kayak gaat door het water als een katana door halfzoute boter (nou ja, iedereen maakt zijn eigen boterhammen). Deze polyethyleen sit-in is ontworpen met het oog op prestaties en garandeert sterkte en stijfheid voor intensief en sportief gebruik! Voor de meer doorgewinterde onder ons, deze kayak is geknipt voor prestaties en geeft een nieuwe maatstaf van grootte / prestaties aan de wereld van kayak.

AIR-technologie. Met zijn oppompsysteem dat zich aanpast aan de vorm van het lichaam, stelt de AIR®-zitting van de GTX-reeks de kajakker in staat een perfecte positie te vinden en vergemakkelijkt hij al zijn bewegingen. Een gepatenteerde technologie die 'duurzaam' is zonder vochtig en comfortabel aan te voelen, waardoor vele uren peddelen en topcomfort mogelijk zijn, ongeacht de omstandigheden!

Voordelen :

Rotomoulded Drijvende secties Intrekbaar roer Geïntegreerde berging

Kenmerken :

Lengte solo: 414 cm Lengte voorsectie: 107 cm Lengte middensectie (solo): 163 cm Lengte achtersectie: 157 cm Breedte: 60 cm Cockpitopening: 94 x 53 cm Gewicht solo: 25 kg Gewicht Duo Gewicht per sectie: ~ 11 kg Draagvermogen solo: 140 kg Kleur: Geel

Reviews