PETROMAX

Petromax TK0.8 Tea Waterketel-Waterketel Kampeer Waterketel

€56,99

Prachtige en zeer degelijke thee- / waterketel van roestvrij staal. Uitstekend voor gebruik boven een kampvuur, maar ook geschikt voor inductie, gas of elektrische kookplaten. Inhoud 0.8 liter

Kleur: VEELKLEURIG

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 56 membership punten

Productbeschrijving

Prachtige en zeer degelijke thee- / waterketel van roestvrij staal. Uitstekend voor gebruik boven een kampvuur, maar ook geschikt voor inductie, gas of elektrische kookplaten. Inhoud 0.8 liter Kenmerken en Specificaties:

  • Duits kwaliteitsproduct
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Gewicht: 472 gram
  • Inhoud: 800ML  TK0.8 Tea Kettle Waterketel:

De kleinste Tea Kettle van 0.8L brengt Petromax een prachtige waterketel op de markt. De ketel is gemaakt van robuust hoge kwaliteit roestvrij staal. Geschikt voor gebruik boven een kampvuur, inductie, gas, en elektrische kookplaten.

De Petromax theeketel is een robuuste theepot voor in de buitenkeuken. Met de temperatuurbestendige roestvrijstalen waterkoker zet je nu thee direct op de kolen of hangend boven het open vuur. Dankzij de uitgebalanceerde handgreep met drievoudige kromming is de theeketel ook vol handig te plaatsen. De meerlaagse bodem bevordert een optimale warmteverdeling, het water wordt snel aan de kook gebracht. De lange tuit zorgt ervoor dat er bij het uitschenken geen druppel je kopje mist. Met de theeketel heb je een betrouwbare basis voor elk avontuur. Het kan ideaal aan de rugzak worden bevestigd en kan je vergezellen op korte trips. Of het nu gaat om warme dranken of een natuurlijke kruidenthee, met de theeketel begin je je volgende expeditie goed opgewarmd. De Petromax theeketel is verkrijgbaar in vier maten en is geschikt voor alle soorten fornuizen en open haarden.

Petromax:

Petromax is gespecialiseerd in vuur, licht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival!

Kwaliteit en innovatie zijn twee kernwaarden die zij terug laten komen in hun producten. Met innovatieve ideeën proberen zij het gat tussen thuis en buiten koken te verkleinen. Dit doen zij dan ook erg succesvol. Producten met een hoge kwaliteit en mooi design!

Petromax omschrijft zichzelf als bedrijf met 3 woorden: Passie, Kwaliteit en Traditie;

Passie, hun grote motivatie zijn de ervaringen die klanten met Petromax delen, zij doen dan  ook hun uiterste best om te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan de ervaringen van de gebruikers.

Kwaliteit, ze gebruiken alleen de beste materialen om zo aan hun eigen kwaliteitseisen te voldoen; een goed product is bestendig tegen slijtage, robuust en duurzaam!

Traditie, al meer dan 100 jaar bestaat het bedrijf Petromax. Dat betekend enorm veel ervaring!

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews