NETSPA

Zweefparasol met voetsteun - zwevend - 250 CM - beige - subtiele LED lampjes

360,00 −18%
295,00
Kleur: BEIGE
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitness Apparaat Specialist

Netspa biedt een parasol aan om u te beschermen tegen de zon, zonder last te hebben van een paal die u en uw gezelschap in de weg zit.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Netspa biedt een parasol aan om u te beschermen tegen de zon, zonder last te hebben van een paal die u en uw gezelschap in de weg zit. Maar dat niet alleen! 's Nachts zal het u een lichtgevende sfeer bieden dankzij de 24 LED-lampjes die in de structuur zijn geïntegreerd en door een zonnepaneel worden gevoed.

Robuust en elegant, deze moderne parasol is ontworpen met resistente materialen: een stalen structuur met een epoxy verflaag en een PVC doek met UV behandeling.

Voor een eenvoudige installatie heeft Netspa een zwengelopeningssysteem aan de parasol toegevoegd.

Het zonnescherm wordt geleverd met een stabiliteitsvoet: vul deze met water of zand. Het onderstel is ook voorzien van transportwielen om het gemakkelijker te kunnen verplaatsen naar gelang uw wensen.

250g/m waterafstotende stof:
Het doek van het Netspa zonnescherm is dikker dan dat van de concurrentie, waterafstotend en behandeld tegen UV. De dikte en breedte van het zonnescherm beschermen u volledig tegen de zon.

24 geïntegreerde LED's:
Voor gebruik overdag en 's nachts heeft Netspa zijn zonnescherm uitgerust met 24 LED-lampjes langs de randen van het dekzeil. Deze LED-lampjes zijn volledig autonoom en worden opgeladen door een zonnepaneel dat zich op de bovenste paal van de parasol bevindt.

Bestel de hoogwaardige NetSpa Parasol nu.

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • LENGTE 250 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LENGTE

250 cm

STAAT

Nieuw