NEOLYMP

NEOLYMP SZD210 SZ halterstang

169,99 −17%
139,99
Kleur: ZWART
Maat:
20 KG
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Neolymp GmbH

De SZD210 met bepaalde voordelen. Vereenvoudigde bediening en maximale gripveiligheid. Zachte training. Stevig, krachtig en gevarieerd.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

SUPERIEURE KWALITEIT
Zwart verchroomd zwaar staal met gedeeltelijk gekarteld oppervlak voor grip. Bevestigingen van superieure kwaliteit minimaliseren de speling en voorkomen dat de gewichten wegglijden of wiebelen.
UW VOORDEEL
Deze SZ stang is veel gemakkelijker voor je gewrichten dan conventionele halters. Het speciale formaat met een lengte van 120 cm vergemakkelijkt het hanteren. Ook ideaal voor beginners met haltertraining. Je kunt in de toekomst gewichten tot 250 kg tillen. Ben je klaar om je biceps te versterken?
PRECISIEKARTEL
De textuur van onze handgrepen zorgt voor de hoogste grijpveiligheid. Een extra lang en robuust messing buslager zorgt voor een soepele rotatie van de gewichtsplaat.
VERSATILE
Oefeningen als biceps curls, triceps press, bench press (smalle en brede greep), neck pull, bent over row, shoulder press en nog veel meer zijn absoluut geen probleem met deze stang. Een aangename training voor je polsen dankzij de speciale SZ-vorm.

Lengte handvat: 82 cm
lengte van een greep: 17 cm
Diameter van het handvat: 3 cm
Diameter van de ontvanger: 5 cm.

DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine start-up uit Berlijn en willen je training thuis vele malen uitbreiden met apparatuur van de hoogste kwaliteit en je in staat stellen zorgeloos te trainen. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus ons team is altijd bereid je vragen te beantwoorden en naar je suggesties te luisteren.  

Technische informatie

  • DIAMETER (in cm) 50 mm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

DIAMETER (in cm)

50 mm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS