NEOLYMP

NEOLYMP HH210 Hoelahoep Paars

€27,96

Een band die overtuigt. Geschikt voor elk fitnessniveau. De HH210 is aanpasbaar en vermenigvuldigt de mogelijkheden. Veilig, kleurrijk en uitbreidbaar.

Kleur:

PAARS

Maat:

1000mm

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Neolymp GmbH
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

DESIGN ONTMOET FUNCTIONALITEIT
Een stevige metalen ring laat je hoelahoep niet vervormen. We beschermen je hoepel tegen slijtage en richten ons op zorgvuldig vakmanschap. Kies nu je favoriet uit drie verschillende kleurencombinaties! Vorm je figuur en verbrand calorieën aan de bovenkant met onze hoelahoep dankzij de speciaal ontworpen ribbels.
ÉÉN HOEPEL VOOR AL JE BEHOEFTEN
Pas de insteekbare hoepelelementen aan je fitnessniveau aan. Breid je training naar behoefte uit en voeg meer gewicht toe aan je band. Of je nu een volwassene bent, een kind, een beginner of een pro in hulling, wij helpen je op weg.
HET MASSAGE-EFFECT
Een sterk geconcentreerd schuim wordt gebruikt voor comfort op je huid. Bij elke draai masseer je zachtjes je middel. Ervaar een nieuw soort fitness en verlies lichaamsvet met momentum. 
FLEXIBEL EN VEILIG IN JE ZAK
We leveren je 6 delen, die op elk moment met verborgen metalen knoppen kunnen worden verbonden en gedemonteerd. Daardoor is onze fitnesshoepel niet alleen gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde transporttas, maar biedt hij je ook veiligheid en stabiliteit tijdens je training. Niets staat een locatie-onafhankelijke hoelahoep training in de weg.
DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine start-up uit Berlijn en willen je training thuis vele malen uitbreiden met apparatuur van de hoogste kwaliteit en je in staat stellen om zorgeloos te trainen. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus ons team is altijd bereid je vragen te beantwoorden en naar je suggesties te luisteren.

REVIEWS

Loading