NATUSPORT

Natusport IJzer Complex 60 Vega Caps

€21,40
€107,00/kg

Draagt bij aan een normaal zuurstoftransport in het lichaam

Smaak: Neutraal

60
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Natusport B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 21 membership punten

Productbeschrijving

Natusport IJzer Complex bevat ijzer in de vorm van ijzer bisglycinaat. In tegenstelling tot andere vormen van ijzer is deze vorm bijzonder mild voor de maag. Bovendien wordt het goed opgenomen door het lichaam. Deze formule is aangevuld met vitamine C in de vorm van ascorbinezuur om de ijzeropname verder te bevorderen. IJzer is een essentieel element dat onder andere bijdraagt aan de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen. Daarmee speelt het een rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. Hierdoor draagt het bij aan normale cognitieve functies. Bovendien is ijzer belangrijk voor de ondersteuning van het energieniveau: het kan helpen bij vermindering van vermoeidheid. Ook heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.

Technische informatie

Voedingswaarden

Inhoud 60 veganistische capsules; Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule); %DRI*; IJzer(II)bisglycinaat, 314 mg; waarvan elementair ijzer, 50 mg, 357; Vitamine C (ascorbinezuur), 300 mg, 375; BioPerine® (Piper nigrum L. extract), 3 mg, **; * Dagelijkse Referentie Inname (DRI) ** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Ingrediënten : IJzer(II) bisglycinaat, vitamine C (ascorbinezuur), anti-klontermiddel (vetzuurzouten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), BioPerine (Piper nigrum L. extract).

VOORRAADADVIES

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

GEBRUIKSAANWIJZING

1x daags 1 capsule per dag bij voorkeur vóór het ontbijt innemen