MINOURA

Minoura R820 LiveRoll rollenbank fietstrainer - professioneel

€799,00
€845,00 -5%

Een rollenbank valt het best te omschrijven als een loopband voor je racefiets.

Kleur: DONKERGRIJS

Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 799 membership punten

Productbeschrijving

Een rollenbank valt het best te omschrijven als een loopband voor je racefiets. De Minoura R820 LiveRoll rollenbank is ontworpen voor de veeleisende fietser die op zoek is naar topprestaties en maximale stabiliteit tijdens indoor trainingssessies. Met zijn hoogwaardige constructie en geavanceerde trillingsabsorptieprestaties biedt deze rollenbank een ongeëvenaarde fietservaring.

Uitstekende trillingsabsorptie Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie biedt de R820 LiveRoll rollenbank de hoogste trillingsabsorptieprestaties in zijn klasse. Dit zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs tijdens intense trainingssessies, waardoor je je volledig kunt concentreren op het verbeteren van je prestaties.

Veiligheid en stabiliteit voorop Veiligheid is van het grootste belang bij het gebruik van een rollenbank. Voor beginners wordt aanbevolen om te oefenen onder toezicht van iemand met kennis van zaken, zoals een ervaren fietser of trainer. Daarnaast raden we aan om de rollenbank in eerste instantie in de buurt van muren en balustrades te gebruiken, zodat je jezelf te allen tijde kunt ondersteunen. Het veilig stoppen is eenvoudig: stop gewoon met trappen en wacht tot de rollenbank vanzelf tot stilstand komt.

Kies voor de Minoura R820 LiveRoll rollenbank en ervaar de ultieme stabiliteit en prestaties tijdens je indoor fietstrainingen. Bestel de professionele Minoura R820 LiveRoll rollenbank nu.


Ontdek de specificaties van de Minoura R820 hier: Merk: Minoura

Model: AbsorbRoll R820

Serie: Professional

Basismateriaal: AluminiumStaal

Basiskleur: ZilverZwart

Aandrijving: Wielaandrijving

Magneet: Nee

Netstroom: Nee

Remote control: Nee

Smart trainer: Nee

Hoogte eenheid: 165 mm

Reviews