MINDBAAS

MindBaas - Yoga Mat - Extra dik (6MM) - Zwart

€34,95

Ben jij aan het kijken naar een yogamat die meer extra’s biedt dan de standaard mat? Deze Yogamat Zwart heeft een perfecte grip en is extra dik, namelijk 6 mm!

Kleur: ZWART

6 MM online niet op voorraad
Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door MindBaas

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 35 membership punten

Productbeschrijving

De Yogamat Zwartis voor zowel beginners als gevorderden een ideale mat. Naast een uitstekende grip bezorgt de mat ook extra comfort door de 6 mm dikte. De extra dikte heeft als resultaat dat het een kwalitatief sterkere mat is t.o.v. de standaard 3 á 4 mm yogamatten voor een vergelijkbare prijs. Kortom, meer kwaliteit voor een voordelige prijs.

De kwalitatieve yogamat is zo ontwikkeld dat het extra grip je de maximale vrijheid geeft om alle gewenste oefeningen uit te voeren. Zelfs bij transpiratie behoud je complete grip. De mat kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Laat je dus niet tegenhouden om jouw sessies op verschillende plekken (binnen en buiten) uit te voeren!

Een nieuwe yogamat kan bij het eerste gebruik iets gladder aanvoelen. Bij gebruik van de mat slijt het filmlaagje er vanzelf af, waardoor er meer grip ontstaat. Voor het periodiek reinigen van de yogamat kun je een mengsel maken van 50% water en 50% (appel)azijn. Spray dit op de mat en veeg het daarna schoon met een droge doek. Dit kun je ook toepassen om meer grip te creëren.

Let op: de yogamat is niet geschikt voor de wasmachine en droger.

Specificaties Materiaal: eco pvc Gewicht: 1650 gram Afmetingen: 183 cm x 61 cm x 6 mm

Reviews