MICHELIN

MICHELIN MTB band DH 22, 27.5x2.40" 61-584

€89,00

MICHELIN Tubeless Ready banden kunnen tubeless gemonteerd worden - Hoge dichtheid kruislings lekbescherming - E-Bike Ready 25- Maat 27.5x2.40" 61-584

Kleur: Zwart

61-584
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sport & Go

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 89 membership punten

Productbeschrijving

De meest veelzijdige Downhill band in het Michelin-assortiment

  • het toepassingsgebied strekt zich uit van hard tot gemengd tot zacht terrein
  • dankzij het dubbelversterkte Down Hill Shield karkas en de anti-leklaag biedt de band maximale controle, zelfs bij lage bandenspanning

Technologie: TL Ready De MICHELIN Tubeless Ready banden kunnen tubeless gemonteerd worden op voorwaarde dat een compatibel Tubeless UST of Tubeless Ready wiel gebruikt wordt, de gespecificeerde maximale bandenspanning niet overschreden wordt, afdichtingsmiddel aangebracht wordt en de bandenspanning gecontroleerd wordt voor elke rit. Michelin raadt zijn klanten aan om bij de fabrikant te informeren naar de compatibiliteit van het wiel alvorens over te schakelen op Tubeless Ready.

MAGI-X DH rubbercompound, dat speciaal is ontwikkeld voor downhillgebruik. Het staat voor maximale grip in natte en droge omstandigheden, ongeacht de temperatuur. De Magi-X DH-technologie biedt de beste grip in het Michelin-assortiment.

HD Protection Bead2Bead Hoge dichtheid kruislings aangebrachte lekbeschermingslaag voor het hele karkas van de band. Het loopvlak en de zijwanden zijn versterkt voor maximale bescherming en duurzaamheid.

Geschikt voor e-bikes 25 Banden met deze markering zijn ook geschikt voor e-bikes tot 25 km/u.

Reviews