MET

Mountainbike helm Met Veleno

100,00 −7%
92,50
Kleur: GROEN
Maat:
M
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Mountainbike helm Met Veleno

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De meest veelzijdige helm in het MET gamma, de Veleno is gemaakt voor alle soorten fietsen, zonder onderscheid. Natuurlijk geboren voor mountainbiken met een sportief design, past hij zich ook aan voor weg- en gravelrijden. Het is veilig en biedt meer bescherming op de trails, terwijl het licht en geventileerd blijft voor lange dagen fietsen. Perfect voor alle categorieën, de Veleno is niet in te delen!

Het vizier is minimaal en afneembaar dankzij de onzichtbare bevestigingspunten die in beide standen een strak en stijlvol ontwerp garanderen. Asfalt of paden? Net als een gravelbike kent de Veleno geen grenzen en zijn veelzijdigheid is zijn belangrijkste argument.

De Veleno heeft 26 ventilatieopeningen en een geavanceerd systeem van interne luchtkanalen om de ventilatie te maximaliseren door warme lucht uit de helm te duwen en koele lucht binnen te laten, wat zorgt voor optimaal comfort. De Veleno heeft ook twee poorten voor het opbergen van zonnebrillen tijdens het rusten of klimmen.

Naast zijn ventilatieprestaties is de Veleno uitzonderlijk comfortabel. De 360° hoofdband van het MET Safe-T Upsilon retentiesysteem zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel ontstaan. De interne vorm is geschikt voor alle hoofdvormen, van rond tot meer ovaal.

Het ontwerp weerspiegelt het vermogen van de helm om zich aan te passen aan verschillende toepassingen en omgevingen. Wijd open, met uitgebreide dekking, een verwijderbaar vizier en volledige EPS polycarbonaat verpakking; het is duurzaam in alle omstandigheden.
In-mould polycarbonaat schaal met polycarbonaat bedekte EPS kap voor verhoogde
duurzaamheidUitgebreide schedelbedekking voor extra beschermingRetentiesysteem MET Safe-T Upsilon360° hoofdband, verticaal verstelbaar voor optimale pasvormVerwisselbaar vizier met verborgen ankerpunten voor maximale
veelzijdigheidHandwasbaar schuimSteugels met verstelbare verdelers voor maximaal comfort26
ventilatieopeningen, interne kanalen ontworpen om de ventilatie en
het comfort

REVIEWS

Loading