MET

Mountainbike helm Met Veleno

99,50
Kleur: WIT
Maat:
M

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Mountainbike helm Met Veleno

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De meest veelzijdige helm in het MET gamma, de Veleno is gemaakt voor alle soorten fietsen, zonder onderscheid. Natuurlijk geboren voor mountainbiken met een sportief design, past hij zich ook aan op de weg en op gravel. Het is veilig en biedt meer bescherming op de trails terwijl het licht en geventileerd blijft voor lange dagen fietsen. Perfect voor alle categorieën, de Veleno is niet in te delen!

Het vizier is minimaal en afneembaar dankzij de onzichtbare bevestigingspunten die in beide standen een strak en stijlvol ontwerp garanderen. Asfalt of paden? Net als een gravel fiets kent de Veleno geen grenzen en zijn veelzijdigheid is zijn belangrijkste argument.

De Veleno heeft 26 ventilatieopeningen en een geavanceerd systeem van interne luchtkanalen om de ventilatie te maximaliseren door warme lucht uit de helm te duwen en koele lucht binnen te laten, wat zorgt voor optimaal comfort. De Veleno heeft ook twee poorten voor het opbergen van zonnebrillen tijdens het rusten of klimmen.

Naast zijn ventilatieprestaties is de Veleno uitzonderlijk comfortabel. De 360° hoofdband van het MET Safe-T Upsilon retentiesysteem zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel ontstaan. De interne vorm is geschikt voor alle hoofdvormen, van rond tot meer ovaal.

Het ontwerp weerspiegelt het vermogen van de helm om zich aan te passen aan verschillende toepassingen en omgevingen. Wijd open, met uitgebreide dekking, een verwijderbaar vizier en volledige EPS polycarbonaat verpakking; het is duurzaam in alle omstandigheden.
In-mould polycarbonaat schaal met EPS kap
EPS bedekt met polycarbonaat voor meer duurzaamheid
Uitgebreide schedelbedekking voor extra bescherming
Retentiesysteem MET Safe-T Upsilon
360° hoofdband, aanpassing vertical voor optimale pasvorm
Verwijderbaar vizier met verborgen bevestigingspunten voor maximale veelzijdigheid
Handwasbaar schuimrubber
Riemen met verstelbare verdelers voor maximaal comfort
26 ventilatieopeningen, interne kanalen ontworpen om de vent

REVIEWS

Loading