MET

Mountainbike helm Met Veleno Mips

130,00
Kleur: ZWART / ZWART
Maat:

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Mountainbike helm Met Veleno Mips

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De meest veelzijdige helm in het MET gamma, de Veleno Mips is gemaakt voor alle soorten fietsen, zonder onderscheid. Natuurlijk geboren voor mountainbiken met een sportief design, past hij zich ook aan op de weg en op gravel. Het is veilig en biedt meer bescherming op de trails, terwijl het licht en geventileerd blijft voor lange dagen fietsen. Perfect voor alle categorieën, de Veleno is niet in te delen!

MIPS PROTECTION SYSTEM
Dankzij het MIPS-C2® Rational Impact Management System kan de MET Veleno Mips bij een botsing ten opzichte van het hoofd schuiven, waardoor schadelijke rotatiekrachten worden omgeleid. MIPS is een systeem ter bescherming van de hersenen dat bij bepaalde soorten botsingen bescherming biedt boven de conventionele helmconstructie. Het MIPS Brain Protection System (BPS) is bevestigd aan de binnenkant van de helm, tussen het comfortschuim en het EPS.

VERWIJDERBAAR VIZIER
Het vizier is minimaal en afneembaar dankzij de onzichtbare bevestigingspunten die in beide standen een strak en stijlvol ontwerp garanderen. Asfalt of paden? Zoals een fiets van gravel, kent de Veleno geen grenzen en is zijn veelzijdigheid zijn belangrijkste argument.

VENTILATIE
De Veleno Mips heeft 26 ventilatieopeningen en een geavanceerd systeem van interne luchtkanalen om de ventilatie te maximaliseren door warme lucht uit de helm te duwen en koele lucht binnen te laten, wat zorgt voor optimaal comfort. De Veleno heeft ook twee poorten voor het opbergen van zonnebrillen tijdens het rusten of klimmen.

COMFORT
Naast zijn ventilatieprestaties is de Veleno Mips uitzonderlijk comfortabel. De 360° hoofdband van het MET Safe-T Upsilon retentiesysteem zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel ontstaan. De interne vorm is geschikt voor alle hoofdvormen, van rond tot meer ovaal.

VERSATILITEIT
Het ontwerp weerspiegelt het vermogen van de helm om zich aan te passen aan verschillende toepassingen en omgevingen. Wijd open, met uitgebreide dekking, een verwijderbaar vizier en

REVIEWS

Loading