MAXXUS

Boks Set Excalibur Pro

224,95
Kleur: ZWART
Maat:
1 CM
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

✔ Volledige set voor jouw boksworkout ✔ Gewicht bokszak ca. 43 kg ✔ Kunstleder ✔ Handschoenen ✔ Springtouw ✔ Boksbandage

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Kun jij maar geen genoeg krijgen van boksen, één van de meeste bekende vechtsporten die we kennen? Ga dan ook lekker thuis aan de slag! Wij maken het voor je mogelijk met deze (professionele) set. In één klap heb jij alles in huis om de perfecte training voor jezelf te realiseren. Je werkt hiermee aan jouw kracht, conditie en coördinatie.

In de set zit een bokszak (met kabels), een plafondhaak, tien boks bandages en handschoenen. Zoals je ziet zit er alles in wat jij nodig hebt. Je hangt de bokszak aan een plafond. De vier kettingen zorgen ervoor dat de zak niet gaat draaien. Verder worden er boks bandages meegeleverd. Door je handen strak in te binden met deze bandages zorg je ervoor dat je minder snel blessures oploopt. Doe hier vervolgens jouw handschoenen om heen en je bent go tot go. Door de stevige kussens zijn jouw handen goed beschermd. Wil jij voor je de bokszak een paar tikken gaat uitdelen aan jouw conditie werken? Pak dan het springtouw, het is de ideale warming up! Je hele lichaam wordt getraind en ondertussen worden jouw hart- en bloedvaten versterkt.

Bestel op Gorilla Sports deze professionele boks-set en werk thuis aan jouw stoot- en traptechnieken!

Technische informatie

  • Type bevestiging Om te bevestigen
  • HOOGTE 120 cm
  • LENGTE 10 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Type bevestiging

Om te bevestigen

HOOGTE

120 cm

LENGTE

10 cm