MATCHU SPORTS

Powerband Extra light (13mm) 7-22kg - Oranje

13,95
Kleur: ORANJE
Maat:
7 KG

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

De power band extra light is door het lichte elastiek erg geschikt voor mobiliteitsoefeningen of andere lichtere krachtsoefeningen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De PRO fitness elastiek wordt veel gebruikt door fanatieke sporters en is daarom het hulpmiddel om uw training naar een hoger niveau te tillen.

CROSSTRAINING
Fitness elastieken worden vooral bij verschillende crosstraining oefeningen gebruikt. Ze worden ook wel powerband genoemd. Het fitness elastiek wordt vaak gebruikt als hulpmiddel bij het optrekken aan een stang, maar ook gewoon om verschillende spiergroepen aan te pakken. Zoals in werkelijkheid voor elke weerstandsband geldt: the sky is the limit!

WELKE FITNESS-ELASTIEK HEB IK NODIG?
Om ervoor te zorgen dat u thuis het juiste fitnesselastiek krijgt, is het goed om te weten waar het PRO-elastiek voor dient en waar de verschillende sterktes voor zijn. Elastieken worden voornamelijk gebruikt om te helpen bij pull ups en zijn daarom vrij zwaar en stijf. Om enige duidelijkheid te scheppen, kun je de elastieken als volgt verdelen:

EXTRA LICHT:
Het extra lichte elastiek is geschikt voor als je al veel pull ups kunt doen, maar gewoon wat extra hulp nodig hebt om de laatste set door te komen. Het lichte elastiek is het meest veelzijdig van de drie, omdat het ook geschikt is voor het trainen van bijvoorbeeld schouders of biceps. Wikkel het elastiek bijvoorbeeld om een stok en gebruik het om naar beneden te trekken, uit elkaar te trekken, enz. Geschikte oefeningen:

  • Pull ups met lichte ondersteuning
  • Bandtrekapparaat
  • Bicep curls

MEDIUM/ZWAAR:
De medium en zware elastieken zijn allebei geschikt voor als je al wat pull ups kunt doen, maar na een paar echt vastloopt. De elastieken zijn vrij sterk en kan u helpen om bijvoorbeeld sets van 12 pull-ups te doen, terwijl u er zonder elastiek slechts 5 kunt doen. Het medium elastiek is voor de meeste mensen te stijf om schouders of biceps te trainen.

Technische informatie

  • LENGTE 20 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LENGTE

20 cm

STAAT

Nieuw