LYNX

Fietstassen Dubbel zwart 32 liter e-bike/stadsfiets tas

€20,99

Deze fietstas bevestig je eenvoudig op de bagagedrager, verdeelt het gewicht gelijkmatig over twee compartimenten en verhoogt zo je comfort tijdens het fietsen.

Kleur: ZWART / GRIJS / GRIJS

32 LITRES
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Quality Shops

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 21 membership punten

Productbeschrijving

Verbeter je fietservaring met de Lynx Dubbele Fietstas, perfect voor het veilig vervoeren van boodschappen of persoonlijke spullen.

Deze fietstas bevestig je eenvoudig op de bagagedrager, verdeelt het gewicht gelijkmatig over twee compartimenten en verhoogt zo je comfort tijdens het fietsen.

Met een totale inhoud van 32 liter biedt deze tas ruimschoots de ruimte om al je boodschappen of persoonlijke items gemakkelijk op te bergen. De tas is uitgerust met een dubbele sluiting die extra beveiliging biedt tegen diefstal, ideaal voor het veilig meenemen van waardevolle spullen. Gemaakt van waterafstotend polyester, waardoor de inhoud droog blijft, zelfs in de regen.

Veel gevraagd: Past deze tas op andere fietsen?

Ja hoor! Zolang jouw fiets is uitgerust met een bagagedrager, kun je deze tas installeren op vrijwel elke fiets. Heb je nog geen bagagedrager? Overweeg dan onze bagagedrager met QR. Deze drager is eenvoudig en snel te monteren en te demonteren, ideaal voor als je hem slechts af en toe nodig hebt.

Specificaties:

Kleur: Zwart Bevestiging: Eenvoudig op de bagagedrager Materiaal: Waterafstotend polyester Inhoud: 32 liter Gewicht: 680 gram Afmetingen: 34,5 x 33,5 x 13,5 cm

Bestel vandaag nog en ga binnenkort op weg met een ruime en veilige tas waarin al jouw spullen passen!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Polyester