LUVEGO

LUVEGO Draagbare luchtcompressor - Draadloos met ingebouwde batterij

€59,95
€69,95 -14%

Een compacte multifunctionele compressor

Kleur: BLAUW

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door FerryGut

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 60 membership punten

Productbeschrijving

De ideale banden compressor voor thuis én onderweg. De Luvego banden pomp is een compacte oplaadbare multifunctionele compressor met diverse opzetstukken welke te gebruiken zijn voor diverse toepassingen.

Pluspunten van de LGS5 compressor

• Multifunctionele compressor voor auto/fiets/motor banden, ballen en meer.. • Compact en gemakkelijk mee te nemen • Ingebouwde oplaadbare batterij d.m.w. USB of 12V • Digitaal display om alles in te stellen • Inclusief 4 opzetstukken

Snel en krachtig De Luvego compressor is compact maar ontzettend krachtig. Deze banden pomp kan banden op pompen van auto’s, fietsen, motors, (rubber)boten en ga zo maar door. Deze opblaaspomp pompt +/- 25 Liter per minuut, wat ontzettend snel is ten opzichte van zijn concurrente.

Draadloos en oplaadbaar De compressor heeft een ingebouwde accu waarmee u uit de weg kunt als u onderweg bent en niet de beschikking hebt over een stroompunt. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld onder weg bent. Bent u met de auto? Dan kunt u de Luvego compressor ook opladen door middel van 12v stroompunt uit uw auto, als dit ook niet mogelijk is heeft u ook nog de mogelijkheid om de pomp met een meegeleverde USB-kabel op te laden!

Simpel en duidelijk De pomp heeft een duidelijk display waar verschillende eenheden op weergeven kunnen worden: PSI, kPa, BAR, KG/CM2. Verder bedient u de compressor met 3 simpele knoppen. De banden opblaaspomp geleverd met 4 opzetstukken, sluit het juiste opzetstuk aan een u kunt pompen! De meegeleverde opzetstukken zijn geschikt voor o.a. auto, fiets en motor banden, ballonnen, (voet)ballen, opblaasbaar speelgoed én luchtbedden. U kunt dus vrijwel alles met de Luvego pomp opblazen!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Luvego compressor, USB-C oplaadkabel, 4 opzetstukken, 1 luchtslang (60 cm), 12v kabel