LOWLAND

LOWLAND K2 Expedition - Donzen mummy slaapzak - Nylon - 225x80 cm - 1995gr -35°C

€699,95

LOWLAND K2 Expedition is een 4-seizoenen expeditie mummy slaapzak welke een uitstekende isolatie biedt tot een comforttemperatuur van min 35°C.

Kleur: ZWART / ZWART
Maat:
ADULTE
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Lowland Outdoor
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Productbeschrijving

Voor de relatief kleine groep mensen die de hoogste toppen van deze aardbol verkennen, sneeuw en wind trotserend, is er de LOWLAND K2 Expedition slaapzak. Met meer dan een kilo ganzendons om je heen en donsbanen van 8 cm dik, trotseer je de onvoorstelbare kou tot -35°C. In alle opzichten de meest extreme slaapzak. Respect voor de koper. We ontvangen graag een stoere foto van je bij de vlag op de top of de pool!

Doordat de buitentijk van de K2 vervaardigd is uit het materiaal Diamond R/S Nylon, is deze slaapzak waterafstotend, winddicht, ademend en vochtregulerend. Voor optimale isolatie is deze slaapzak voorzien van een trapezoid constructie, met een schothoogte van 8 cm! Ook is LOWLAND K2 uitgerust met een dubbele tochtstrook, aantrekkoord, tochtslurf en voorgevormde capuchon. Om extra ventilatie te creëren is het mogelijk de onderzijde van de slaapzak open te ritsen met behulp van de 2-richting rits. De slaapzak is gevuld met 95% Ganzendons.

Slaap zelfs bij -35°C comfortabel in deze mummy-slaapzak
Omdat de comforttemperatuur van deze LOWLAND slaapzak -35°C is, kunt u hier zelfs comfortabel in slapen bij een dergelijke temperatuur. Derhalve is deze ook alle seizoenen van het jaar te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om deze ook bij hogere temperaturen te gebruiken, kunt u altijd gebruik maken van de dubbele tochtslurf en de tweezijdige ritssluiting. Door de LOWLAND K2 mummy slaapzak aan de onderzijde open te ritsen komt er koele lucht bij het voeteneinde binnen. Met de meegeleverde compressiehoes kunt u dit model gemakkelijk op reis meenemen.

Informatie over het materiaal
Zowel de binnentijk als de buitentijk is vervaardigd van nylon. Dit materiaal is vuilafstotend, winddicht en stoot zelfs water af. Van binnenuit is het vochtregulerend, waardoor overmatig vochtige omstandigheden voorkomen worden. Aan de binnenzijde is de tijk gemaakt van Soft Touch Nylon dat ervoor zorgt dat de slaapzak ook comfortabel aanvoelt. De vulling van LOWLAND K2 Expedition bestaat voor 95% uit echt ganzendons en voor 5% uit veertjes. In combinatie met de vulkracht van 700 cuin zorgt deze dat de mummy slaapzak een hoge isolatiewaarde heeft, zelfs bij extreem lage temperaturen.

Overige eigenschappen
Voor de ideale thermische omstandigheden is de LOWLAND K2 Expedition uitgerust met een voorgevormde capuchon die de lichaamswarmte aan het hoofdeinde ook bewaart. De additionele nekkraag zorgt voor een goede aansluiting op de nek, zodat hier geen koude leegtes ontstaan. Met behulp van het aantrekkoord kan de gebruiker de slaapzak tevens aansnoeren voor de ideale pasvorm. Het zogenaamde Shark Toe voeteneinde zorgt voor een ergonomisch positie van de voeten en maakt een comfortabele slaaphouding mogelijk. Aan de binnenzijde heeft deze mummy slaapzak tevens opbergzakken voor uw waardevolle spullen.

Materiaal:
Buitentijk: Diamond Ripstop Nylon
Binnentijk: Soft Touch Nylon
Vulling: 1295 gram 95% ganzenendons 700 Cuin

Eigenschappen:
Mummymodel 4-seizoenen
Aanritsbaar (uniforme YKK ritsen)
2-way YKK rits voor ventilatie aan de onderzijde
Voorzien van tochtstrook, donskraag en aantrekkoord
Slaapzak is verpakt in een compressie hoes
Intern opbergzakje (voor geld/bril)
Constructie van verticale- en horizontale banen
Schothoogte 8 cm
Kleur zwart/grijs binnenzijde en zwart, lime, blauw of rode buitenzijde
Ethisch verantwoord dons

Afmetingen:
Gewicht: 1995 gram
Lengte: 225 cm (inclusief capuchon)
Breedte: 80 cm

Temperaturen ºC :
Comfort: -35°C

Afmetingen compressiehoes:
Lengte 40 cm
Diameter 20 cm

Technische informatie

  • WEERSOMSTANDIGHEDEN ZEER KOUD WEER
  • GEBRUIKSPLAATS BUITEN & BINNEN
  • AANTAL PERSONEN 1 PERSOON
  • MATERIAAL durable nylon
  • BREEDTE 80 cm
  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • LENGTE 225 cm
  • gewicht (in g) 2000 g
  • SPORTIEF NIVEAU ERVAREN
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

WEERSOMSTANDIGHEDEN

ZEER KOUD WEER

GEBRUIKSPLAATS

BUITEN & BINNEN

AANTAL PERSONEN

1 PERSOON

MATERIAAL

durable nylon

BREEDTE

80 cm

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

LENGTE

225 cm

gewicht (in g)

2000 g

SPORTIEF NIVEAU

ERVAREN

STAAT

Nieuw