LOWLAND

LOWLAND - Donzen travel blanket - Nylon - 210 x 140cm - 595gr - Navy

€109,95

Met een gewicht van slechts 595 gram is de travel blanket de perfecte metgezel voor je reisavonturen.

Kleur: Navyblauw

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Lowland Outdoor EUR

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 110 membership punten

Productbeschrijving

De combinatie van technologie en moeder natuur.

Moeder natuur weet het beste hoe het moet. Daarom zijn al onze travel blankets gevuld met 300 gram 90/10 eendendons. Dit maakt de Lowland travel blanket duurzaam, warm en gebruiksvriendelijk.

De travel blanket is gemaakt van een zachte 20D 100% rip-stop nylon. Dit geavanceerde materiaal is betrouwbaar, lichtgewicht en bestand tegen water, condensatie, zand en vlekken. Met een gewicht van slechts 595 gram is de travel blanket de perfecte metgezel voor je reisavonturen, een avond rond het kampvuur of gewoon behagelijk bij het lezen van een boek. Ervaar de perfecte mix van warmte, gewicht en pakvolume.

Handsfree! Op de travel blanket zijn 3 simpele drukknopen geplaatst die je deken veranderen in een warme poncho. Houd je handen vrij terwijl de rest warm blijft. Als je eenmaal hebt ervaren hoe functioneel dit is, zal je de extra functionaliteit echt waarderen, of je nu ligt of staat.

WARM & LICHTGEWICHT - Deze opvouwbare travel blankets wegen 595 gram en bieden je het comfort dat je zou verwachten van een donzen dekenslaapzak voor buiten, zonder het volume of het gewicht. Ze vormen een geweldige aanvulling op elk slaapsysteem bij koud weer en presteren op zichzelf goed tijdens het warmere seizoen.

VEELZIJDIG ONTWERP - Voor backpacken, wandelen, festivals of middagen op je bank, deze travel blanket wikkelt zich om je heen als een deken in poncho-stijl voor onmiddellijke, langdurige en comfortabele warmte.

ULTIEME REISDEKEN – Draagbaar, stevig en lichtgewicht. Deze reisdeken is ook handig in noodgevallen. Volledig gecomprimeerd in een handige stuff-sack past hij in elke rugzak of tas.

KOOP MET VERTROUWEN - Dons is een natuurlijk en duurzaam materiaal en we gebruiken alleen etisch verantwoord dons.

Materiaal: 20D Rip-stop nylon Vulling: 300 gram, 90% eendendons 700 Cuin

Eigenschappen: Dekenmodel 210 x 140 cm Zeer licht in gewicht slechts 595 gram! De travel blanket is verpakt in een handige stuff sack Voorzien van 2 handvaten Wasbaar bij 40ºC Voorzien van handige drukknopen voor hands-free gebruik De compartimenten van de Travel blanket zijn doorgestikt Verkrijgbaar in de kleur Navy blue en Bordeaux red De travel blanket is gevuld met etisch verantwoord dons

Afmetingen: Lengte: 210 cm Breedte: 140 cm Pakmaat 25 x 15 cm

Reviews