LOWLAND

Companion CC 1 - Donzen deken slaapzak - Katoen - 200x80 cm - 1725 gr - 0°C

€274,95

De Lowland Outdoor Companion CC 1 blijft zelfs bij het vriespunt behaaglijk!

Kleur: BLAUW

ADULTE
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Lowland Outdoor EUR

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 275 membership punten

Productbeschrijving

De Lowland Outdoor Companion CC 1 blijft zelfs bij het vriespunt behaaglijk! Hij is dikker gevuld met 90% eendendons dan de Lowland Outdoor Companion Summer en heeft een tochtslurf en aantrekkoord. Ideaal voor een trektocht met kans op nachtvorst! Net als alle dekenmodellen kun je hem uiteraard ook als dekbed gebruiken. Deze slaapzak heeft een lengte van 200 cm. Een 2-richtingrits zorgt er voor dat je twee slaapzakken knus aan elkaar kan ritsen; maar wordt het je toch te warm, dan kan je de slaapzak aan je voeten losritsen en krijg je extra ventilatie.

CC staat voor cotton/cotton; de slaapzak is dus ook zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gemaakt van heerlijk zacht 100% Egyptisch katoen. Deze slaapzak wordt gevuld in ons eigen atelier te Maarsbergen.

De YKK rits is voorzien van een anti snag slider. Hierdoor wordt het risico op stof tussen de rits voorkomen. Dit is het vaakst voorkomende probleem, een rits die vastzit en niet meer open wil. Dit gebeurt doordat er een stukje stof tussen zit en het kost vaak redelijk wat moeite en kracht om dit los te maken. Tot vandaag, want met deze anti snag slider is je rits volledig beschermd.

Temperaturen ºC: Comfort: 0 graden

Afmetingen compressiehoes: Lengte 38 cm Diameter 20 cm

Afmetingen: Gewicht: 1725 gram Lengte: 200 cm Breedte: 80 cm

Eigenschappen:
Dekenmodel 3-seizoenen Ook te gebruiken als dekbed Aanritsbaar (uniforme YKK ritsen) 2-way YKK rits voor ventilatie aan de onderzijde Voorzien van tochtstrook en aantrekkoord Slaapzak in verpakt in een compressiehoes Intern opbergzakje (voor geld/bril) 12 horizontale banen Schothoogte 4 cm Kleur blauw binnen- en buitenzijde Geschikt voor personen tot 185 cm Ethisch dons

Materiaal: Buitentijk: 100% Egyptisch katoen Binnentijk: 100% Egyptisch Katoen Vulling: 750 gram 90% eendendons 650 Cuin

Reviews