LIFESPAN

LifeSpan Workplace Bureauloopband TR5000-SC110

€1.799,00

De LifeSpan TR5000-SC110 Bureauloopband met de nieuwe en verbeterde SC110 console! 

Kleur: ZWART
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door LifeSpan Fitness

Productbeschrijving

De LifeSpan Workplace Bureauloopband TR5000-SC110 is een fijne loopband voor op jouw werkplek met een mooi, overzichtelijk en makkelijk te bedienen console. De SC110 console is de vernieuwde en verbeterde versie van de DT3-BT console.

Stevige en robuuste loopband voor in vrijwel elke werkomgeving

De LifeSpan Workplace Bureauloopband TR5000-SC110 is een stevige en robuuste loopband, maar compact genoeg om in vrijwel elke werkomgeving te kunnen worden geplaatst. Met een lengte van 160 cm en een breedte van 72 cm, is hij lang en breed genoeg om er comfortabel op te kunnen lopen, ook op de maximale snelheid van 6.4 km/u (4 MPH). Deze snelheid kan je instellen op de mooie SC110 console, maar je kan kiezen voor een snelheid tussen de 0.6 en 6.4 km/u (0.4 – 4 MPH) en dus zo hard lopen als je zelf comfortabel vindt.

De TR5000-SC110 is een loopband voor op het werk en dus volledig gericht op jouw werkcomfort. Hij heeft een fluisterstille motor zodat je gewoon lopend kan vergaderen of bellen en jij en je collega’s tijdens je wandeling niet worden gestoord of afgeleid van het werk. Hij is uitgerust met handige transportwieltjes zodat je hem ook kan verplaatsen en ruimtebesparend op kan bergen als je hem even niet wilt gebruiken.

Mooie en makkelijke te bedienen SC110 console

De console is 20 cm lang, 14 cm breed en 8 cm hoog en kan dus op elk bureaublad worden geplaatst. Hij staat op een handige standaard iets achteroverleunend zodat je het display vanuit elke hoek goed kan lezen. De witte letters tegen de donkere achtergrond helpen hier ook bij. Het display is 7 cm groot en geeft tijdens het lopen de tijd, datum, afstand, wandeltijd, calorieën, snelheid en het stappenaantal weer. De console is makkelijk te bedienen zodat je binnen no time je favoriete settings hebt ingevoerd en kunt beginnen met lopen. Hij heeft ook preset knoppen zodat je je instellingen de volgende keer niet opnieuw hoeft in te stellen.

Met de LifeSpan Workplace Bureauloopband TR5000-SC110 naar een betere gezondheid

Veel zitten is slecht voor je en heel veel mensen komen dagelijks niet aan voldoende beweging. Geldt dit ook voor jou? Breng hier dan verandering in met de LifeSpan Workplace Bureauloopband TR5000-SC110. Met deze loopband haal je dagelijks makkelijk 10.000 stappen en verbrand je tegelijkertijd enorm veel calorieën! Door de stille motor en de soepele en gelijkmatige tred waarmee je loopt vergeet je helemaal dat je aan het lopen bent! Zo heb je er voor je het weet een complete workout op zitten en hoef je jezelf niet meer een keer per week compleet af te beulen in de sportschool. Dagelijks minimaal 30 minuten is daarnaast ook beter voor je gezondheid dan een of twee keer per week een uur intensief sporten.

Dus wacht niet langer en schaf de TR5000-SC110 vandaag nog aan!

Technische informatie

 • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
 • BREEDTE VAN HET LOOPVLAK 51 cm
 • Snelheid 4/6 km/u
 • Kanteling
 • Motorvermogen > 3pk
 • VERPLAATSGEMAK Kleine wielen
 • BREEDTE 72 cm
 • FREQUENTIE INTENSIEF
 • HOOGTE 18 cm
 • LENGTE 160 cm
 • VOUWBAAR NIET PLOOIBAAR

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

BREEDTE VAN HET LOOPVLAK

51 cm

Snelheid

4/6 km/u

Kanteling

Motorvermogen

> 3pk

VERPLAATSGEMAK

Kleine wielen

BREEDTE

72 cm

FREQUENTIE

INTENSIEF

HOOGTE

18 cm

LENGTE

160 cm

VOUWBAAR

NIET PLOOIBAAR