LIFESPAN

LifeSpan Workplace bureaufiets C3-SC110 (exclusief bureau)

€999,00

De LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110 met de NIEUWE en verbeterde SC110 console!

Kleur: Antraciet
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door LifeSpan Fitness

Productbeschrijving

Stap op de fiets tijdens het werk met de LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110. Misschien ga je al elke dag op de fiets naar je werk. Goed bezig! Maar met de LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110 doe je het nog beter, want met deze fiets voor onder je bureau blijf je ook tijdens het werken volop in beweging! En we weten allemaal, beweging is goed voor ons en we hebben er heel veel van nodig voor een fitte en gezonde levensstijl.

Met de C3-SC110 naar een betere gezondheid!

Fietsen tijdens het werken is heel comfortabel en gezond voor je. Doordat je je bovenlichaam stilhoudt tijdens het trappen en alleen je benen bewegen, is tegelijkertijd fietsen en werken heel gemakkelijk. Op een gegeven moment zal je niet eens meer doorhebben dat je aan het trappen bent. Trappen zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van je bovenbeenspieren en zorgt ervoor dat deze spieren minder suiker en vet opnemen, dat er meer bloed en zuurstof naar je hersenen wordt gepompt zodat je scherper en alerter bent, beter kan nadenken en creatiever en productiever bent. Fietsen verbetert ook je geheugen, zorgt ervoor dat je teksten 30% sneller kan lezen, verkleint het risico op diabetes, dementie en hart- en vaatziektes, voorkomt overgewicht en zorgt voor een algehele verbeterde conditie en fitheid. Genoeg redenen dus om op de pedalen te klimmen!

Comfortabele fiets voor op kantoor, je thuiswerkplek of je flexibele werkplek

En dan natuurlijk op die van de LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110! Deze mooie en compacte fiets past perfect onder een in hoogte verstelbaar bureau of verhoogd bureau. De C3-SC110 heeft een groot en comfortabel zadel dat in maar liefst 19 posities in hoogte kan worden versteld en geschikt is voor gebruikers met een lengte tussen de 152 en 207 cm. Hij kan tot wel 181 kg worden belast en de hele dag individueel worden gebruikt. Hij is fluisterstil tijdens het gebruik, zodat jij en je collega’s in alle rust kunnen werken, vergaderen en telefoneren.

De C3-SC110 wordt geleverd met de gloednieuwe, verbeterde SC110 console. De console heeft een mooi en compact design en past daardoor op elk bureau. Hij heeft handige touchscreen knoppen, zodat je hem makkelijk en snel kan instellen en een donker scherm met witte letter zodat hij vanuit elke hoek en bij elk soort licht goed leesbaar blijft. De console geeft tijdens het fietsen de tijd, datum, snelheid, weerstand, afstand, fietstijd, calorieën en een samenvatting overzichtelijk weer, zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

De perfecte workout met de LifeSpan Workplace Bureaufiets C3-SC110

De C3-SC110 biedt je een efficiënte en perfecte workout. Je hoeft er namelijk geen kostbare vrije tijd meer voor op te offeren, maar kan gewoon sporten op kantoor. Stap gewoon op de fiets en trap zo hard mogelijk als jij fijn vindt om comfortabel je werk te kunnen blijven doen. Zo bereik je je dagelijks benodigde portie beweging en sport en hoef je als je thuiskomt de deur niet meer uit, maar kan je je tijd besteden aan leuke dingen.

Klinkt dit jou als muziek in de horen? Bestel dan nu de LifeSpan C3-SC110 Bureaufiets en trap jezelf fit en gezond!

Technische informatie

 • TYPE VOEDING Elektrisch
 • TYPE WEERSTAND Magneetbestendig
 • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 8 kg
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 16 niveaus
 • Gewicht Van 0 tot 50kg
 • VERPLAATSGEMAK Kleine wielen
 • BREEDTE 53 cm
 • FREQUENTIE REGELMATIG
 • HARTSLAGMETER NEE
 • LANDER Smartphone-compatibel
 • HOOGTE 117 cm
 • LENGTE 68 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT MATIG INTENSIEF
 • VOUWBAAR NIET PLOOIBAAR

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE VOEDING

Elektrisch

TYPE WEERSTAND

Magneetbestendig

GEWICHT VAN VLIEGWIEL

8 kg

AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS

16 niveaus

Gewicht

Van 0 tot 50kg

VERPLAATSGEMAK

Kleine wielen

BREEDTE

53 cm

FREQUENTIE

REGELMATIG

HARTSLAGMETER

NEE

LANDER

Smartphone-compatibel

HOOGTE

117 cm

LENGTE

68 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

INTENSITEIT

MATIG INTENSIEF

VOUWBAAR

NIET PLOOIBAAR