LIFESPAN

Bureaufiets C3-DT3 fiets voor onder een bureau

€899,00

LifeSpan Workplace Bureau Fiets C3-DT3-BT, Under Desk Bike. Fietstrainer voor onder je bureau met Bluetooth LCD monitor.

Kleur: Antraciet
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door LifeSpan Fitness

Productbeschrijving

Fietsend werken met de C3-DT3 Fiets voor onder een bureau levert je veel voordelen. Het stimuleert de doorbloeding van je bovenbeenspieren, pompt meer bloed en zuurstof door je hersenen zodat je beter en sneller kan nadenken, creatiever bent en sneller tot betere ideeën komt, het maakt je alerter, scherper en verbetert je geheugen, vergroot je conditie en algehele fitheid, vermindert gezondheidsrisico’s zoals diabetes, dementie en hartkwalen, verhoogt je productiviteit en werkprestaties, zorgt voor een ergonomische houding en dat je 30% sneller kan lezen, verlengt je spanningsboog, leidt tot minder overgewicht en een lager ziekteverzuim. Ook wordt je werkdag er minder saai en eentonig van omdat je tijdens het werken met iets anders bezig bent dan alleen je werk.

Deze deskbike kan onder een zit-sta bureau of een hoog bureau of hoge tafel worden geplaatst, zodat je tijdens het werken kan fietsen. De fiets kan worden gebruikt door mensen met een lengte tussen de 152 en 207 cm en in 19 verstelbare zitposities worden ingesteld. Een groot aantal gebruikers kan er dus comfortabel op fietsen met een ergonomisch verantwoorde werkhouding. De fiets heeft compacte afmetingen, L 68.5 x B 53 x H 92.7 cm en kan makkelijk op kantoor of op de thuiswerkplek worden geplaatst. De fiets is tijdens het gebruik heerlijk stil en haalt je dus niet uit je concentratie.

Het zadel, de pedalen en de crank kunnen worden verwisseld. Hierdoor kan je de deskbike helemaal aanpassen, maar kunnen collega’s dit ook. Dit maakt hem perfect geschikt voor gebruik op kantoren met veel werknemers. De 16 weerstandsniveaus bieden genoeg uitdaging en zorgen ervoor dat iedereen die de fiets gebruikt gezond de dag doorkomt. Om hier zeker van te zijn hoef je alleen maar op de gekoppelde console je weerstandsniveau, fietstijd, afgelegde afstand, calorieverbruik en snelheid in de gaten te houden.

Technische informatie

 • TYPE VOEDING Elektrisch
 • TYPE WEERSTAND electromagnetic resistance
 • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 8 kg
 • BREEDTE 53 cm
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • HARTSLAGMETER NEE
 • LANDER Smartphone-compatibel
 • LENGTE 68 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT MATIG INTENSIEF
 • VOUWBAAR NIET PLOOIBAAR

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE VOEDING

Elektrisch

TYPE WEERSTAND

electromagnetic resistance

GEWICHT VAN VLIEGWIEL

8 kg

BREEDTE

53 cm

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

HARTSLAGMETER

NEE

LANDER

Smartphone-compatibel

LENGTE

68 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

INTENSITEIT

MATIG INTENSIEF

VOUWBAAR

NIET PLOOIBAAR