LEGEND SPORTS

Anti Shock Gebitsbeschermer Heren/Dames Groen

23,90
Kleur: ZWART
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Legend Sports

De Legend Sports Gel gebitsbeschermer garandeert optimale bescherming van je gebit. Hij is namelijk voorzien van verschillende technologieën die samen een optimale bescherming bieden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

OPTIMALE BESCHERMING MET LEGEND!!
De Legend Sports Gel gebitsbeschermer garandeert optimale bescherming van uw gebit. Het is belangrijk uw gebit goed te beschermen. Legend Sports biedt u de allerbeste kwaliteit. De Legend Sports gebitsbeschermer heeft verschillende technologieën samengevoegd tot de ultieme gebitsbeschermer.
COMFORTABELE BESCHERMING
De Triple Layer Gel Technology zorgt voor een perfecte en comfortabele pasvorm. Door de optima forma fitting behoort het verschuiven van de gebitsbeschermer tot het verleden. Het Extreme Impact Protection frame en de shock pads zijn opgebouwd om de krachtigste stoten te absorberen. De LEGEND air luchtkanalen zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt blijven ademen.
CHALLENGE PERFORMANCE!
De combinatie van comfort en de hoogste kwaliteit bescherming geven u de beste voorwaarden voor het leveren van topprestaties: Challenge Performance! Voor professionele en recreatieve sporters, junior en senior. Alle Legend Sports gebitsbeschermers zijn CE goedgekeurd. Alle Legend Sports gebitsbeschermers worden met een blister geleverd.
KENMERKEN

Optimale bescherming van uw gebit
Allerbeste kwaliteit
Perfecte en comfortabele vorm
Triple Layer Gel Technology
Optima Forma Fitting
Verschuiving gebitsbeschermer behoort tot het verleden
LEGEND air luchtkanalen voor gemakkelijke ademhaling
CE goedgekeurd
Wordt geleverd met blister
Met Legend brand-logo

REVIEWS

Loading