LEGEND E BIKES

Tweedehands - eBike stadsfiets - Legend Milano 14Ah Zwart - Zeer goede staat

€1.524,00

Zeer goede staat - Fietsen getest, gediagnosticeerd en gerepareerd door onze deskundige technici, gecertificeerd 100% functioneel.

Staat Goed

Kleur: Zwart

M/L
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door VG Mobility Trade SL

Second Life
Meer
weten
 • Verkoop door Decathlon partner
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Spaar 1524 membership punten

Productbeschrijving

STAAT

Zeer Goede Staat

 • compleet product
 • nieuwe batterij
 • 100% veilig en functioneel
 • decoratieve elementen (handvatten, pedalen, etc.) en fiets kunnen kleine esthetische defecten vertonen: sporen, krassen of deuken.

PRODUCTVOORDELEN

COMFORTABEL EN VEILIG Geniet van uitzonderlijk comfort en veiligheid met een Suntour Nex voorvork, ergonomisch zadel, een Shimano 7-speed derailleur, en hydraulische schijfremmen die zowel snel als geleidelijk remmen mogelijk maken. De 26-inch wielen met banden die een "full suspension" effect nabootsen bieden een zeer comfortabele rit op ruig terrein, terwijl ze perfect functioneel blijven in een stedelijke omgeving.

SLIM ONTWERP Het Duitse elektrische systeem MAHLE Smartbike vermindert het motorverbruik met 15 tot 20% beter dan zijn concurrenten. De IWOC joystick van de laatste generatie, uitgerust met knoppen en LED's, maakt het gemakkelijk om het assistentieniveau te regelen, de staat van de fiets te controleren en op elk moment het batterijniveau te monitoren.

VERBONDEN FIETS Met MAHLE Smartbike®, neem volledige controle over je elektrische fiets en je omgeving. Verbind via Bluetooth met de MySmartbike app (iOS / Android) voor real-time toegang tot informatie zoals hoogte, snelheid en calorieën op je smartphone. Deze connectiviteit strekt zich uit tot hartslagmonitoren en andere slimme apparaten, inclusief het MAHLE Pulsar One display (apart verkocht).

KRACHTIGE 250W MOTOR Geniet van een hoogwaardige, robuuste en lichte borstelloze achterwielmotor die assistentie biedt tot 25 km/u, met een koppel van 40 Nm. Kies uit vier assistentieniveaus naar behoefte.

EFFICIËNTIE EN PRESTATIE Kies uit twee verwijderbare Li-ion Panasonic of Sanyo-Panasonic batterijen, die een bereik tot 80 km of 100 km bieden✱ met capaciteiten van 10,4 Ah | 374,4Wh en 14 Ah | 504Wh respectievelijk. Voorzien van BMS-sensoren voor maximale efficiëntie, kunnen deze 36V batterijen in minder dan 6 uur worden opgeladen met de meegeleverde lader, of in slechts 3 uur met de superlader (apart verkocht).

ERGONOMISCH Met zijn klassieke en avant-garde uitstraling, is de Legend Milano ongetwijfeld de beste keuze voor stads- of plattelandsgebruik. Zijn versterkte aluminium frame biedt robuustheid en comfort tijdens het rijden.

PREMIUM COMPONENTEN Uitgerust met Spanninga Kendo+ LED-verlichting geïntegreerd in het elektrische systeem, waterdichte IP-67 connectoren, een Revoshift draaigreep voor vloeiende versnellingswisselingen, een KlickFix ankersysteem aan de voorkant voor het gemakkelijk toevoegen van accessoires, en een achterbagagedrager ontworpen om een maximale belasting van 27 kg te dragen, waarop een kinderzitje kan worden gemonteerd.

PROBEER ZE 30 DAGEN 50 KM LANG

Test onze fietsen 30 dagen of 50 km lang. Als de fiets niet aan je verwachtingen voldoet, halen we hem op en betalen we je volledig terug.

2 JAAR GARANTIE

Fiets en batterij, met uitzondering van verbruiksartikelen.

NAVERKOOPSERVICE

Onze klantenservice, in samenwerking met gespecialiseerde partnerwinkels, staat tot je beschikking om geschikte reparatieoplossingen te bieden tijdens en na de garantieperiode.

GROOTTE EN GEWICHT:

Ideaal voor gebruikers tot 100 kg en met een lengte tussen 1,55 en 1,95m. Afmetingen: 116 x 179 x 62 cm. Gewicht van de fiets met batterij: 24 kg.

LEVERING:

De levering wordt verzorgd door een van onze betrouwbare vervoerders en je wordt 1 of 2 dagen voor ontvangst van de levering gewaarschuwd.

De fiets wordt 90% geassembleerd geleverd; je hoeft alleen de voorwiel te monteren, de pedalen af te stellen en het stuur uit te lijnen om aan je avontuur te beginnen.

✱ De maximale batterijduur varieert afhankelijk van de specifieke capaciteit. Deze schatting is gebaseerd op tests uitgevoerd op vlak terrein, met het laagste assistentieniveau geactiveerd, continu, bij een omgevingstemperatuur van 20 °C, en voor een fietser van 70 kg.

Controlepunten

 • Staat van het crankstel
 • Staat van de banden
 • Staat van het frame, werking van de voorvork
 • Aandraaien van het stuur en de stuurpen
 • Aandraaien van de zadelpen en staat van de handvatten
 • Staat van de remhendels
 • Staat van het remsysteem
 • Staat van de ketting, tandwielen en cranks
 • Achterderailleurhanger
 • Versnellingen controleren
 • Aandraaien van de wielen
 • Banden oppompen

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Versterkte aluminium

VOORRAADADVIES

Om de levensduur van uw accu te optimaliseren, bewaar deze bij een lading van 30-80% op een koele, droge plaats en laad hem minstens elke twee maanden op.

Juridische informatie

2 jaar garantie (fiets en accu)