KAPPA

Kindertrui Angers SCO Kombat Third

73,99
Kleur: ORANJE
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Dit shirt is gereserveerd voor de kleine fans van de SCO Angers. Het is identiek aan het derde shirt van de club en stelt hen in staat hun genegenheid dagelijks te bevestigen, waar zij ook gaan.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Toon uw steun aan de Angevins met het officiële Derde shirt van het seizoen 2021/2022, met op de voorkant een fleur-de-lys motief, het historische symbool van de stad op het wapenschild en een verwijzing naar het verleden als de hoofdstad van Anjou. De ademende polyester stof zorgt ervoor dat transpiratievocht efficiënt wordt afgevoerd en de sporter zo lang mogelijk droog blijft. Dankzij de KOMBAT-technologie biedt de trui een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en comfort. Ontworpen voor fans, de pasvorm is iets losser dan de versie gedragen door spelers, maar het ontwerp is identiek.Kenmerken:

Heren KOMBAT™ wedstrijdshirt in interlockstof met HYDRO-WAY PROTECTION technologie. Korte mouwen, ronde hals, inzetstukken aan mouwen en zijkanten. Omini-logo op borst en schouders aangebracht door middel van warmteoverdracht, gabardine team patch aangebracht op borst, transfer op achterkraag, voor- en achterpanelen met gesublimeerde print graphics.

Technologie:

Kombat™ technologie: ademend, absorberend polyester dat u koel houdt en zweet van de huid weghoudt voor totaal comfort.

Samenstelling:

100% polyester

Zorg:

Machinewasbaar op 30°.
Maat en pasvorm:
Normale pasvorm

Andere bekeken ook

Technische informatie

clubs

angers sco

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

clubs

angers sco