JETBOIL

Jetboil Flash Carbon - Zwart - Gasbrander

€129,00

De Jetboil Flash Carbon is het ultieme outdoor accessoire voor diegene die het meeste uit hun activiteit willen halen. Binnen een minuut heb je kokend water in de kookbeker.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Outdoor Food

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 129 membership punten

Productbeschrijving

De Jetboil Flash Carbon is het ultieme outdoor accessoire voor diegene die het meeste uit hun activiteit willen halen. Vele outdoor enthousiasten hebben de voordelen van warm eten en drinken tijdens hun avontuur reeds ondervonden. De Flash Carbon is een brander en beker ineen, waarmee je onderweg, eenvoudig en snel een maaltijd kan koken. De piëzo ontsteking zorgt voor een veilige en snelle ontbranding en de temperatuur indicator op de neopreen hoes geeft aan wanneer het water warm genoeg is om thee of koffie te maken. Op deze manier bespaar je gas omdat het water geen kookpunt hoeft te bereiken. Tevens is deze krachtige brander van zichzelf al heel zuinig. Dankzij de energiebesparende flux ring en de neopreen behuizing verwarmt de Jetboil jouw vloeistoffen binnen een mum van tijd. In 100 seconden heb je al kokend water! Dit is natuurlijk een waanzinnige feature, waardoor je tijd en gas zult besparen.

De Jetboil Flash Carbon is af te sluiten met een kunststof deksel die meteen dienst kan doen als drinkdeksel zodat u zonder morsen de drank kunt drinken. Eenmaal genuttigd, berg je brander, (100g) gasblikje, eventueel pot support en stabiliserende voet netjes op in de 1 L beker.
De Jetboil Flash Carbon is erg handzaam en compact te vervoeren. Dit is ideaal voor outdoor gebruik zoals tijdens het hiken of vissen. De brander past namelijk gemakkelijk in je rugzak. Ook aan het design is gedacht, met zijn mat zwarte look, is de Flash Carbon een echte eyecatcher. Menig outdoor chef zal jaloers worden op zo’n mooie brander, waarvan zelfs het logo van kleur veranderd als het water warm is.

Met de PotSupport accessoire tover je de kookbeker gemakkelijk om tot losse gasbrander, waardoor je de Jetboil met ieder gewenste koekenpan of kookpan kunt gebruiken. Dit maakt deze brander tot een erg veelzijdige brander.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews