ISADORE

ThermoRoubaix Leg Warmers 2.0

€59,00

ThermoRoubaix Leg Warmers bieden de perfecte bescherming en veelzijdigheid voor lange dagen in het zadel onder wisselende weersomstandigheden

Kleur: ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Isadore

Productbeschrijving

Gemaakt van materiaal dat deels afkomstig is uit 100% gerecyclede bronnen
Gemaakt van twee soorten Italiaanse ThermoRoubaix®. De ene is geperforeerd en de andere is gemaakt van 100% gerecycled materiaal
Betere bewegingsvrijheid en flexibiliteit door de 3D-constructie
Volledig vrij van labels en tags
Voorzien van hypoallergene siliconen gripper
Subtiel voorzien van Isadore logo

De ThermoRoubaix beenwarmers bieden de perfecte bescherming en veelzijdigheid voor lange dagen in het zadel met afwisselende weersomstandigheden. Begin de rit met je favoriete bib shorts in combinatie met de ThermoRoubaix beenwarmers. Als de zon zich laat zien en de temperatuur omhoog schiet, kun je de beenwarmers gemakkelijk uittrekken en aan je tan lines werken. Comfortabel en geschikt om de hele dag te dragen.

Gemaakt van het fijnste zacht geborstelde Italiaanse ThermoRoubaix®, afkomstig uit 100% gerecyclede bronnen (83% gerecycled nylon / 17% gerecycled elastaan) en aangevuld met geperforeerd ThermoRoubaix® (49% nylon / 35% polyester / 16% elastaan) voor een beter ademend vermogen.

Warm en comfortabel van binnen, luxueus en zacht van buiten om je benen warm en droog te houden.
Sneldrogend en vochtafvoerend.
Een van de weinige Lycra beenwarmers op de markt die volledig vrij van labels is. We hebben alle onderhoudsinstructies rechtstreeks op de siliconen gripper geprint, zodat je de labels en tags niet hoeft te verwijderen.
Afgewerkt met flatlock-stiksels.

Gemaakt in Tsjechië met de beste Italiaanse materialen.

REVIEWS

Loading