INTEX

Dura Beam - 1 Persoons Luchtbed - 191x99x25cm - Inclusief accessoires

€35,95

De Intex Dura Beam in combinatie met een reparatie set en handpomp is een ideale deal. Mocht er onverhoopt een gaatje in het luchtbed komen kan dit snel en gemakkelijk gerepareerd worden.

Kleur: BEIGE

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WAYS Nederland

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 36 membership punten

Productbeschrijving

Het Intex deluxe single-high luchtbed is een laag luchtbed dat voorzien is van de Fiber-Tech technologie. Deze techniek, waarbij het luchtbed gevuld is met duizenden polyester vezels, zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Het luchtbed kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden, voor bijvoorbeeld kampeervakanties of festivals. Via het grote 2-in-1 ventiel kan luchtbed snel opgeblazen worden, en loopt het na gebruik ook weer snel leeg. De onderkant en zijkanten zijn gemaakt van stevig vinyl, het ligoppervlak is extra zacht. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een handpomp en een reparatie setje.

Voordelen ✔ Fiber-Tech Technologie. ✔ Zeer comfortabel. ✔ Voor indoor en outdoor gebruik. ✔ Lichtgewicht en compact op te vouwen.

Tips ✔ Gebruik beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie. ✔ Pas op met temperatuursverschilen: Koude lucht krimpt, warme lucht zet uit. Blaas het bed niet te hard op. ✔ Leg het luchtbed nooit in de zon.

Specificaties ✔ Afmetingen: 191x99x25 cm ✔ Gewicht: 2,7kg ✔ Kleur: Beige

Verpakkingsinhoud ✔ Luchtbed ✔ Handpomp ✔ Reparatiesetje

Reviews