INNERME

Biologisch afbreekbare sportdrinkbus

Vanaf
10,90
Kleur: WIT
Maat:
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Innerme

Dankzij deze handige sportdrinkbus heb je je favoriete energiedrank voor het grijpen. De bidon is supermakkelijk om van te drinken, lekvrij en vaatwasbestendig.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

SPORTDRINKBUS
Fan van onze Isotonic Energy Drink ‘Fruit’, Balance Drink Bio of Stevia? Dankzij deze handige sportdrinkbus heb je je favoriete energiedrank voor het grijpen. Maak je geen zorgen over lekken: hoewel onze bidon supermakkelijk is om van te drinken, sluit hij hermetisch af.

DUURZAAM
Een herbruikbare drinkbus is sowieso duurzamer dan een plastic flesje dat je na je training of wedstrijd gewoon weggooit, maar dit exemplaar gaat nog een stapje verder. Zowel de fles als de dop zijn namelijk biologisch afbreekbaar. En tóch mogen ze gewoon in de vaatwas!

BIOLOGISCH AFBREEKBARE KUNSTSTOF
Onze sportdrinkbussen zijn Tacx Shiva Bio Bottles, gemaakt van biologisch afbreekbare kunststof. Daardoor kunnen ze op het einde van hun leven de bodem voeden en worden ze volledig door de natuur opgenomen.
Maar wees gerust: je bidon zal niet zomaar in je kast ontbinden. Het afbraakproces komt pas op gang in een speciale microbiologische omgeving (zoals een composthoop) en duurt 1 tot 5 jaar.

Technische informatie

TYPE DRINKBUS

Klassieke drinkbus

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE DRINKBUS

Klassieke drinkbus