HUSKY

T-shirt Telly M voor heren functioneel Cooldry - Donker Rood

29,95
Kleur: LICHTBLAUW
Maat:
2XL

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

Een functioneel Cooldry T-shirt van Husky met contrasterende stiksels. Door het ademend vermogen van de stof blijft je lichaam lekker koel.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Het Husky t-shirt Telly M voor heren functioneel Cooldry is een heerlijk cool shirt met een ronde nek om tijdens warme dagen te dragen maar ook uitermate geschikt voor tijdens het sporten.

Het gebruikte materiaal van 90% polyester met 10% spandex zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur goed te beheersen is. Door het gebruik van deze materialen zorgt het voor een ademend vermogen. De naden van het t-shirt zijn plat gestikt waarmee je weer voorkomt dat dit gaat schuren op je huid. In de stof is duidelijk structuur zichtbaar waarmee de stof goed vocht af kan voeren.

Dit t-shirt is zowel voor recreatieve doeleinden geschikt als zeker ook voor sportieve doeleinden.

Om de duurzaamheid van sportkleding en technische kleding te behouden is het nodig deze goed te onderhouden. Gebruik hierbij geen wasverzachters, bleekmiddelen of andere agressieve producten op welke manier dan ook. Wij raden voor de diverse stoffen speciale reinigings- en impregneermiddelen te gebruiken die zijn ontworpen voor de stof. Wassen altijd op de minimumtemperatuur of handmatig.

Let op kleding mag worden gepast maar niet worden gedragen. Artikelen die zijn gedragen kunnen wij niet terugnemen!

Maattabel T-shirt Heren Husky

REVIEWS

Loading