HUSKY

Mummyslaapzak Extreme Ember -14°C 220 x 85 cm - Blauw

149,95
Kleur: BLAUW
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

De Husky mummyslaapzak Extreme Ember -14°C 220 x 85 cm is een slaapzak die je in Nederland alle seizoenen kan gebruiken maar als 3-seizoens slaapzak wordt verkocht.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Husky mummyslaapzak Extreme Ember -14°C 220 x 85 cm is een slaapzak die je in Nederland alle seizoenen kan gebruiken maar als 3-seizoens slaapzak wordt verkocht. Door het gewicht van de slaapzak ultiem laag te houden voor in je bagage en ook het pakvolume niet al te groot te maken heeft Husky met deze slaapzak weer een heerlijke slaapzak op de markt gebracht.

De hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zorgen voor comfort, bestendig in de buitenlucht en een uitstekend thermisch comfort. Deze slaapzak garandeert een heerlijke slaaprust ook op de koelere avonden of met een beetje nachtvorst.

Deze slaapzak is een prima metgezel tijdens expedities van de lente tot de late herfst. De slaapzak is verder voorzien van de welbekende antislipbanden, bevestigingen voor een slaapmat, thermische isolatiekraag, extra bescherming rond het hoofd, anatomische en geïsoleerde rits en natuurlijk opbergmogelijkheden voor kleine spulletjes.

Aan de buitenzijde is de slaapzak gemaakt van 40D 240T Ripstop Nylon, de vulling is van 2 x 140 g / m2 Invista Thermolite Quallofil (een speciale vulling voor het vullen van slaapzakken van hogere klasse) en aan de binnenzijde is Soft Nylon gebruikt. Voor de slaapzak is een dubbellaags constructie gebruikt.

Extreme getest: -14 ° C / Laag Comfort: -2 ° C / Hoog comfort: 4 ° C

De slaapzak wordt geleverd met een compressiezak. De aanbevolen lichaamslengte voor deze slaapzak is 195 cm.

Technische informatie

AANTAL PERSONEN

1 PERSOON

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

AANTAL PERSONEN

1 PERSOON