HUSKY

Mummyslaapzak Down Dopy New -25°C 220 x 85 cm - Grijs/Zwart

349,95
Kleur: GRIJS
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

De slaapzak is gevuld met donsveer voor uitstekende warmtecondities, dit samen met een laag gewicht en een compact pakket maakt dit een ideale slaapzak voor in de meest omstreden omstandigheden.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze Husky Down Sleeping Bag - Dopy -25°C heeft een mooie combi van zowel laag gewicht en donsveer om je lekker warm te houden en een klein pakket als alles in de zak verpakt zit.

De vulling is van ganzendons 750 gram, 90/10- 650 cuin met een ventriculaire structuur. De buitenzijde is gemaakt van 30D Nylon Tactel en de binnenzijde van 420D 240T Tactel Nylon. De slaapzak heeft een branded double-way zipper, tevens is de binnenkraag weerbestendig.

De slaapzak is ook voorzien van anti-slip straps tegen het wegglijden op een mat. De aanbevolen lichaamshoogte is 195 cm. In de compressiezak ingepakt is het nog maar een pakket van 38 x 24 cm.

Kort samengevat is de Husky Down Sleeping Bag - Dopy -25°C een slaapzak uit de beste materialen voor extreme omstandigheden. Voor mooi, warm en comfortabel slapen ook door middel van de anti-slip strips.

De slaapzak heeft de volgende temperaturen met daarbij de uitleg:

Extreem -25 ° C

De ondergrens, meest extreme temperatuur. Hier ontstaat gevaar voor gezondheidsschade door onderkoeling, dit geld voor een normale vrouw en bij normale omstandigheden. Deze temperatuur geeft het gevaar aan dat tot de dood kan leiden.

Limiet -10 ° C

De ondergrens, hierbij is de gebruiker in gehurkte positie van het lichaam, en over het algemeen in thermische balans en niet koud aanvoelt, dit geld voor een normale man en onder normale omstandigheden.

Comfort -2 ° C

De ondergrens van het comfortbereik waarbij de gebruiker van de slaapzak in een ontspannen lichaamshouding, bijvoorbeeld in rugligging, over het algemeen in thermische balans is en niet koud aanvoelt, ten opzichte van een normale vrouw bij normale omstandigheden.

Andere bekeken ook

Technische informatie

AANTAL PERSONEN

1 PERSOON

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

AANTAL PERSONEN

1 PERSOON