HUSKY

Kampeertent Boyard 4 Plus - lichtgewicht tent - 4 persoons - Groen

€229,95

De Boyard is een ruime tent die voldoende bewegingsvrijheid biedt voor wel 4 personen. Een tent die je voor alle typen vakantie wel kan gebruiken.

Kleur: GROEN

4 PLAATSEN
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 230 membership punten

Productbeschrijving

De Husky Boyard 4 Plus - lichtgewicht tent - 4 persoons - Groen is uitgevoerd met twee ingangen waar aan beide kanten een soort halletje. Dan is er een ruime slaapkamer voor 4 personen die voldoende bewegingsvrijheid biedt. Een tent die je voor allerlei doeleinden goed kan gebruiken.

Naast het tentzeil is ook de vloer gemaakt van hoogwaardige materialen die weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf,maar ook een goed ademend vermogen hebben en voldoende comfort garanderen.

De tentstokken zijn gemaakt van Durawrap die in vele opzichten de verbeterde versie is van een laminaatstok. Het grote voordeel aan dit materiaal is dat in geval van een breuk de uiteinden van de draagstangen niet schudden en ook geen scherpe punten veroorzaakt die je tent kunnen beschadigen.

De binnenzijde van de tent is gemaakt van Nylon 190T die zeer lichtgewicht en ademende synthetische vezels bevat met voldoende sterkte en flexibiliteit. Het materiaal is ook geschikt voor vorst omdat het goede thermische isolatie-eigenschappen heeft. De net klamboe aan de binnenzijde van de tent is van zachte,ademende en toch stevig materiaal.

Voor de buitenkant van de tent is gebruik gemaakt van 185T polyester een zeer licht en scheurbestendig materiaal. De synthetische polyestervezels verhogen de bescherming van de tent in barre weersomstandigheden.

Om te zorgen dat je in de tent ook lekker droog blijft is aan de buitenzijde een siliconencoating van polyurethaan (4000 mm / cm²) gebruikt om het materiaal te beschermen tegen het binnendringen van vocht.

De vloer is gemaakt van 190T polyester die uitzonderlijk is vanwege zijn taaiheid. Naast dat het voldoende sterk is en flexibel is het ook heel licht. De polyurethaancoating is een permanente impregnering die direct in verschillende lagen op het materiaal wordt aangebracht. Deze coating heeft een waterkolom van 7.000 mm / cm²

De tent wordt geleverd met een set stalen pinnen,reparatieset en compressiezak.

Reviews