HUSKY

Extreme Felen 2-3 - lichtgewicht tent - 2-3 persoons - Rood

€459,95

Deze 2-3 persoons tent van Husky heeft een extreem laag gewicht,eenvoudige constructie en een hoge stabiliteit. Een heerlijke tent om er mee op uit te trekken.

Kleur: ROOD

2/3 PLACES
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 460 membership punten

Productbeschrijving

De Husky Extreme Felen 2-3 - lichtgewicht tent - 2-3 persoons - Rood is een 2 persoons tent die in noodgevallen ook onderdak kan bieden aan een 3e persoon. Met een ruime "voortent" heb je genoeg mogelijkheden om je spullen tijdens slecht weer goed beschermd en droog te houden zonder dat alles in je slaapgedeelte ligt.

Met het extreem lage gewicht van circa 4,4 kg voor een dergelijke tent maakt de Felen een unieke tent. Ook de eenvoudige constructie en de hoge stabiliteit dragen hieraan bij. De lichtgewicht constructie is uitgerust met een speciaal bevestigingssysteem.

De lichtgewicht tent is zeker voor bergexpedities in zeer veeleisende omstandigheden een prima reisgenoot,maar ook voor een vakantie,kamp of trektocht door de natuur zeer geschikt.

Het gebruikte aluminium Dural in de tentstokken wordt veel gebruikt in de expeditietenten waar elke gram telt.

De binnenzijde van de tent is gemaakt van de Nylon 190T die zeer lichtgewicht en ademende synthetische vezels bevat met voldoende sterkte en flexibiliteit en goede thermische isolatie-eigenschappen.

Voor de buitenkant van de tent is gebruik gemaakt van 210T polyester ripstop wat zorgt voor het extreem lichte gewicht van de tent en is scheurbestendig. De synthetische polyestervezels verhogen de bescherming van de tent in barre weersomstandigheden,vervaging door de zon en heeft ook de eigenschap snel te drogen. De ripstop technologie voorkomt scheuren en schade.

Om te zorgen dat je in de tent ook lekker droog blijft is aan de buitenzijde een siliconencoating van polyurethaan (7000 mm / cm²) gebruikt om het materiaal te beschermen tegen het binnendringen van vocht.

De vloer is gemaakt van 190T polyester met polyurethaancoating die uitzonderlijk is vanwege zijn taaiheid. Naast dat het voldoende sterk is en flexibel is het ook heel licht. Deze coating heeft een waterkolom van 11.000 mm / cm²

De tent wordt geleverd met duraline lichtgewicht pennen,reparatieset en compressiezak.

Reviews