HUIIKE

Opblaasbaar Supboard met premium accessoires, HUIIKE, Groen, Hoge Stabiliteit

€259,99
€350,00 -25%

Opblaasbaar supboard met alles wat je nodig hebt inbegrepen. Stand Up Paddle (SUP) met uitstekende stabiliteit en weerstand, geschikt voor maximaal 130 kg. Ideaal voor rustig peddelen of surfen

Kleur: Lichtgroen

305 MM
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door HUIIKE

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 260 membership punten

Productbeschrijving

🏄‍OPBLAASBAAR SUPBOARD PREMIUM🏄‍ De "ENJOYER" collectie van onze opblaasbare paddle surfboards bevat alles wat je nodig hebt: een paddle surfboard, een rugzak, een veiligheidsriem, een handmatige pomp met dubbele werking, een aluminium peddel met dubbel gebruik, 3 vinnen, een kajakstoel, een voetsteun, een draagriem, een reparatieset, een waterdichte zak van 5L, een waterdichte hoes voor de telefoon, een telefoonhouder en een handleiding.

🏄‍PADDLE SURF EN KAJAK, 2-IN-1🏄‍ Inclusief een kajakstoel en een voetsteun, zodat je je paddle surfboard kunt omvormen tot een opblaasbare kajak en vanuit een ander perspectief kunt genieten. Zeer veelzijdig paddle surfboard, ideaal om te surfen op kleine golven, rustig te varen, yoga te beoefenen of zelfs te vissen. Sommige kinderen gebruiken het zelfs als drijver voor op het strand!

🏄STERKE WEERSTAND🏄 Ons opblaasbare paddle surfboard meet 305x84x15 cm en kan een gewicht tot 130 kg dragen. Het is gemaakt van een driedubbele laag luchtdicht PVC-coating en militaire kwaliteit stof om een grotere weerstand te garanderen en luchtlekken te voorkomen. Daarnaast heeft het een gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit ventiel.

🏄‍GEGARANDEERDE STABILITEIT🏄‍ De breedte van ons HUIIKE paddle surfboard zorgt ervoor dat het veel stabieler is, waardoor je ervan kunt genieten zonder voortdurend in het water te vallen, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden. Bovendien heeft het een laag van EVA-schuim aan de bovenkant voor een betere grip en om uitglijden tijdens het gebruik te voorkomen. Cadeaus voor vrouwen en mannen voor verjaardagen en Kerstmis.

🏄‍UNIEKE ERVARING🏄‍ Om je de best mogelijke ervaring te bieden, heeft het paddle surfboard aan de voorkant een basis om een camera te monteren, of je kunt het ook gebruiken om de meegeleverde telefoonhouder te plaatsen. Zo kun je je avonturen vastleggen! Het bevat ook een waterdichte zak van 5L om mee te nemen wat je nodig hebt en een waterdichte hoes voor je mobiele telefoon.

🏄‍GEMAKKELIJK VERVOER🏄‍ Het wordt geleverd met een kwalitatief hoogwaardige, gewatteerde rugzak voor gemakkelijk transport. Daarnaast is er een draagriem inbegrepen, zodat je het board aan één zijde kunt bevestigen en gemakkelijker kunt dragen wanneer je de rugzak niet nodig hebt. Klaar voor avonturen op zee, rivier of meer? Originele geschenken voor sportieve mannen en vrouwen.

🏄‍3 JAAR GARANTIE🏄‍ Wij bieden 3 jaar garantie op onze opblaasbare paddle surfboards zonder extra kosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor welk probleem dan ook, wij zullen een oplossing bieden. We hebben groot vertrouwen in de kwaliteit van ons product en staan klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Het waarborgen van de ervaring van onze klanten staat voorop!

Opblaasbaar SUP - HUIIKE

Onze paddle surfboards uit de "ENJOYER" collectie bevatten alles wat je nodig hebt om van je wateravontuur een fantastische ervaring te maken.

WAT ZIT ERBIJ?

Paddle Surfboard - Meet 305x84x15 cm en kan een gewicht tot 130 kg dragen. ✔ Veiligheidsriem - Verplicht gebruik voor maximale veiligheid. ✔ Handmatige pomp - Met dubbele werking, kan worden gebruikt om het board op te blazen en leeg te laten lopen. ✔ Dubbelgebruik peddel - De paddle bestaat uit 3 delen en het handvat kan worden verwijderd om een extra blad toe te voegen en het om te vormen tot een kajakpeddel. ✔ Rugzak en draagriem - Voor gemakkelijk vervoer. ✔ 3 vinnen - Bevat een grote centrale vin en twee kleinere zijvinnen voor meer wendbaarheid. Ze zijn verwijderbaar om beschadiging tijdens opslag te voorkomen. ✔ Kajakstoel en voetsteun - Maakt het mogelijk om het paddle surfboard om te vormen tot een opblaasbare kajak en op een andere manier te genieten. ✔ Reparatieset - Om eventuele lekken te verhelpen met een reparatiepatch. Inclusief een sleutel om het ventiel vast te draaien. Houd er rekening mee dat de lijm niet is inbegrepen. ✔ Waterdichte zak van 5L - Om je benodigdheden in op te bergen voor je tochten. ✔ Waterdichte hoes voor mobiele telefoon - Kan om je nek worden gehangen. ✔ Telefoonhouder - Wil je je onvergetelijke momenten op het water vastleggen? Je kunt dit doen met de camerabasis op het paddle surfboard waar je de telefoonhouder kunt plaatsen. ✔ Handleiding in je taal - Met alle informatie voor een goede start en het juiste onderhoud. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Ons opblaasbaar paddle board wordt geleverd met een uniek serienummer voor het navigeren door zoetwateromgevingen zoals rivieren, meren, lagunes of moerassen.

Reviews