Rugzak Element 28 Air Lite - Groen
Rugzak Element 28 Air Lite - Groen
Rugzak Element 28 Air Lite - Groen
Rugzak Element 28 Air Lite - Groen
Rugzak Element 28 Air Lite - Groen

HANNAH

Rugzak Element 28 Air Lite - Groen

99,95
Kleur: GROEN
Maat:
28 LITRES
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

Een rugzak van Hannah met een inhoud van 28 liter met één compartiment die speciaal is ontworpen voor tochten van een dag en andere buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld ferrata klimmen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Hannah Outdoor rugzak Element 28 Air Lite is een rugzak met één compartiment. Echt een rugzak die je kan gebruiken voor eendaagse tochten of andere buitenactiviteiten.

Het rugsysteem van deze rugzak is het zogenoemde Air Lite, een anatomisch gevormd rugsysteem dat goed op je rug past en ervoor zorgt dat er tussen je lichaam en de rugzak lucht stroomt wat voor verkoeling kan zorgen.

Naast de schouderbanden (gewatteerd) is ook de lichtgewicht heupriem verstelbaar waardoor je de tas goed kan afstellen op jouw gewenste draagcomfort. De heupriem is ook voorzien van een zakje waar je kleine spulletjes in kwijt kan. De meer eisende bergbeklimmers zullen de lus voor een ijsbijl en een zak voor waterzakken met een uitlaat voor de drinkslang waarderen.

De rugzak is voorzien van diverse extra mogelijkheden om spullen mee te nemen. Ook zijn er mogelijkheden om wandelstokken mee te kunnen nemen. Op de borstriem is een veiligheidsfluitje gemonteerd voor het geval je in nood verkeert.

Als het echt gaat regenen komt de geïntegreerde regenhoes goed van pas met reflecterende elementen zodat je goed zichtbaar bent.

De Hannah Outdoor Element 28 Air Lite is verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties.

Technische informatie

TYPE LENS

28 L

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE LENS

28 L