GYMSTICK

Opklapbare Fitness Trampoline

€89,95

Een goede oefening om je ademhaling en bloedcirculatie te verbeteren.

Kleur: ZWART

102 CM
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 90 membership punten

Productbeschrijving

Springen op een trampoline is een goede oefening om je ademhaling en bloedcirculatie te verbeteren. Deze fitness oefening is toegankelijk voor beginners, maar ook erg geschikt voor gevorderde sporters. De Gymstick Opklapbare Fitness Trampoline Met Trainingsvideos heeft een support hendel om meer oefeningen mogelijk te maken en oefeningen gemakkelijker af te wisselen. De hendel maakt het ook gemakkelijk om balans te houden. De lengte van de support hendel is verstelbaar en je kunt de hendel ook helemaal weghalen. Bij deze trampoline vindt je een QR code. Scan deze code met je telefoon om de Gymstick trampoline training video's te vinden. Kijk hoe een instructrice verschillende fitness trampoline oefeningen voor doet en kies je eigen manier om fit te worden met de trampoline. Alle oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen.

Deze Gymstick Trampoline is opklapbaar en gemakkelijk op te bergen. Fitnessen met de trampoline is niet belastend voor je gewrichten.

Eigenschappen van de Gymstick Opklapbare Fitness trampoline:
Diameter 102 cm
Stevige bounce veroorzaakt door 32 stalen springveren
Verstelbare en verwijderbare support hendel
Opklapbaar en gemakkelijk op te bergen
Maximum gebruikersgewicht 100 kg
Weegt 8,8 kg

Gymstick
Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Reviews