GORILLA WEAR

Gorilla Wear Montello Bokshandschoenen - Zwart

€59,90 −16%
€49,90
*From 2022-01-18 to 31-01-2022

Voor snelle vechtkracht en stijl. Perfect om net dat extra stapje extra te kunnen zetten en vaardigheden te verbeteren.

Kleur: VEELKLEURIG
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

Gorilla Wear Montello Bokshandschoenen staan voor snelle vechtkracht en stijl. De handschoenen zijn perfect voor vechters die op zoek zijn naar handschoenen waarmee ze net dat stapje extra kunnen zetten en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

De Gorilla Wear vechtartikelen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met ex-kampioen bantamgewicht Cody Garbrandt en de nieuwste technieken zijn toegepast in het ontwerp. Door de anti-transpiratiegaatjes en het mesh paneel bij de handpalm, worden je handen beschermd tegen oververhitting en train je comfortabeler. En omdat de handschoenen zijn gemaakt van waterbestendig kunstleer, worden ze niet nat van zweet of andere vloeistoffen.

De Montello bokshandschoenen zijn anatomisch gevormd en geven je maximale kracht bij iedere stoot. De volledig bevestigde duim minimaliseert het risico op duimblessures en dankzij de klittenbandsluiting ben je verzekerd van maximale polssteun. Het EVA Foam aan de binnenkant zorgt ervoor dat de Montella bokshandschoenen een verbeterde schokabsorptie hebben en een langdurige bescherming bieden voor je handen.

• Hoogwaardig PU-leer voor een langere levensduur en betere prestaties • Verbeterde schokabsorptie door meerlagig EVA Foam • Versterkte handpalm voor verhoogde veiligheid • Volledig bevestigde duim voor verbeterde bescherming • Mesh handpalm voor zweetregulatie • Duurzame klittenbandsluiting voor goede polsondersteuning

REVIEWS

Loading