GORILLA WEAR

Gorilla Wear 6 Inch Padded Leren Lifting Belt - Bruin

€49,90

De Gorilla Wear 6 Inch Padded Leather Lifting Belt heeft een uitstekende pasvorm, biedt optimaal comfort en laat je zorgeloos tillen!

Kleur: VEELKLEURIG
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

De Gorilla Wear 6 Inch Padded Leren Lifting Belt vermindert de belasting van je onderrug en voorkomt hyperextensie tijdens zwaar tillen. De druk van de riem ondersteunt de onderrug en stabiliseert de wervelkolom. Bovendien maakt het dragen van een lifting belt je meer bewust van de juiste houding tijdens oefeningen.

Deze dubbelgestikte riem is gemaakt van hoogwaardig leer en is afgewerkt met een groot Gorilla Wear logo. De padding zorgt voor net dat beetje extra steun en comfort. De metalen gesp van deze riem kan elke uitdaging aan. De Gorilla Wear 6 Inch Padded Leren Lifting Belt heeft een uitstekende pasvorm, biedt optimaal comfort en laat je zorgeloos tillen.

Kenmerken van de 6 Inch Padded Leren Lifting Belt • Ondersteunt de onderrug • Stabiliseert de wervelkolom • 6 Inch Ruggedeelte • Verstelbare pasvorm • 100% leer • Padding voor ultiem comfort

Artikel informatie Artikelnummer: 99107908 Kleur: Bruin Kwaliteit: 100% Leer Breedte: 6 Inch (15 cm)

Over Gorilla Wear Sinds de jaren '80 is Gorilla Wear wereldwijd een legendarisch bodybuilding en fitness merk "for the motivated". Iedere kledingstijl is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende sporters over de hele wereld. Het is uniek, het past, het gaat niet kapot en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient.

REVIEWS

Loading