GORILLA SPORTS

Medicine Ball Standaard - Geschikt voor 5 ballen - Medicijn bal

€109,99

✔ Medicine Ball Standaard ✔ Voor het opbergen van 5 medicijn ballen ✔ Ruimte besparend ✔ Maximale belastbaarheid 100 kg

Kleur:

ZWART / ROOD

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing om je medicijnballen georganiseerd en binnen handbereik te houden? Zoek niet verder! Met de Zwarte-Rode Medicine Ball Standaard van Gorilla Sports kun je je fitnessruimte netjes en geordend houden, terwijl je tegelijkertijd je medicijnballen binnen handbereik hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Medicine Ball Standaard in detail:

  • Materiaal: Staal - Kleur: Zwart en rood - Afmetingen (LxBxD):  129 x 41,5 x 45,5 cm - Geschikt voor het opbergen van 5 ballen van 1 tot 5 kg - Aantal houders: 5  - Afstand tussen de houders: 24 cm - Lengte houder: 18 cm - Maximale belastbaarheid: 100 kg - Gewicht standaard: 14,5 kg - Geleverd zonder medicijn ballen Organiseer je fitnessruimte en bereik je doelen:

Met de Zwarte-Rode Medicine Ball Standaard van Gorilla Sports kun je je medicijnballen gemakkelijk organiseren en binnen handbereik houden. Het hebben van een geordende fitnessruimte is essentieel om je te kunnen concentreren op je training en je fitnessdoelen te bereiken.

Medicijnballen zijn geweldige trainingshulpmiddelen die je kunnen helpen bij het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Met deze standaard kun je snel en gemakkelijk de juiste medicijnbal vinden en direct aan de slag gaan met je oefeningen.

Of je nu net begint met fitnessen of al een gevorderde sporter bent, deze standaard is geschikt voor iedereen die medicijnballen in zijn trainingsschema gebruikt. Het biedt niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan jouw home gym.

Wacht niet langer en bestel nu de Zwarte-Rode Medicine Ball Standaard van Gorilla Sports! Geef je medicijnballen een georganiseerde en stijlvolle plek in je fitnessruimte.

Technische informatie

  • BREEDTE 41,5 cm
  • HOOGTE (in cm) 129 cm
  • LENGTE (in cm) 45,5 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

41,5 cm

HOOGTE (in cm)

129 cm

LENGTE (in cm)

45,5 cm

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Staal