GORILLA SPORTS

Gyronetics Dumbell - Kunststof - 20 kg - 25 mm - Eén stang

50,90
Kleur: ZWART
Maat:
20 KG
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

✔ Dumbell 20 kg✔ 1 dumbellstang ✔ Kunststof ✔ Doorsnede stang 25 mm ✔ Armen, borstspieren, schouders ✔ 19 kg aan halterschijven ✔ Gyronetics

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze 20 kg set (één stang met doorsnede 25 mm plus gewichtschijven) is ideaal om spierkracht te ontwikkelen (armen, borst en schouders). De halter wordt geleverd met 2 schijven van 2 kg, 2 schijven van 2,5 kg en 2 schijven van 5 kg.

Te licht of te zwaar? Een bekend fenomeen in iedere sportschool is het volgende. Fanatieke, vaak nog wat onervaren sportschoolbezoekers voeren oefeningen - zoals 'biceps curls' - uit met veel te zware gewichten. Hun hele lijf schudt van voren naar achteren om de dumbell te kunnen liften. Hiermee wordt aan het doel van de oefening: het isoleren van één spiergroep, volledig voorbij gegaan. Rugblessures liggen dan op de loer! Als je bedenkt dat 's werelds meest beroemde bodybuilder, Arnold Schwarzenegger, een groot deel van zijn biceps training uitvoerde met gewichten van 8, 10, 12 en 14 kg, zul je beseffen dat 20 kg per arm voor de meeste mensen voorlopig ruim voldoende gewicht is en eerder te veel dan te weinig.

Diverse oefeningen

Met dumbells zijn talloze oefeningen mogelijk, die je in staat stellen om vrijwel iedere spiergroep te trainen. Om een paar voorbeelden te noemen: biceps curls en triceps extensions voor je armen, dumbell presses, upright rows en lateral side raises voor je schouders of dumbell squats voor je benen.

Dumbells vs machines De belangrijkste reden waarom veel professionele sporters kiezen voor het trainen met losse gewichten, zoals dumbells, is de eindeloze variatie en het feit dat het lichaam niet 'geholpen' wordt door een machine, die de bewegingsvrijheid beperkt. Bij het trainen op machines blijven de spieraanhechtingen bovendien achter in de ontwikkeling.

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • DIAMETER (in cm) 1 mm
  • HOOGTE 0 cm
  • LENGTE 10 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

DIAMETER (in cm)

1 mm

HOOGTE

0 cm

LENGTE

10 cm