GORILLA SPORTS

Gorilla Sports Haltersteunen - Squat Rack - Verstelbaar

139,95
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

Gorilla Sports Haltersteunen - Squat Rack - Verstelbaar

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Hoewel de meeste mensen het niet beseffen, is er één oefening in de fitnesswereld die door alle experts wordt gezien als de meest belangrijke: de squat (kniebuiging). Met deze oefening train je niet alleen de bovenbeenspieren, de bilspieren en buikspieren, maar bouw je bovendien kracht en uithoudingsvermogen op waardoor je ook vooruitgang zult boeken bij andere fitness oefeningen.

Het hele lichaam komt bij de squat aan bod. De squat is een zeer intensieve fitness oefening: de borstkas zet tijdens de oefening uit, iemand die regelmatig squat, werkt dus ook aan zijn ademhalingscapaciteit. De twee meest gebruikelijke varianten van de squat zijn de back squat en de front squat. Met de squatsteunen van vandaag kun je beide oefeningen in het comfort van je eigen huis uitvoeren.

Squat- en Bankdruksteunen in detail: 1 paar haltersteunen voor bank- en squatoefeningen In hoogte verstelbare haltersteunen Inclusief montagehandleiding Levering zonder gewichten en stangen Vrij in breedte verstelbaar en 6-voudig + 14-voudig in hoogte verstelbaar Afmetingen (LxBxH): 52 x 53 x 105-172 cm Plankhoogte Safety spotters: 47,5 cm - 72,5 cm (6-voudig verstelbaar) Hoogte haltersteunen: 105 cm - 172 cm (14-voudig verstelbaar) Max. belastbaarheid haltersteunen: 400 kg Max. belastbaarheid Safety spotters: 500 kg

Bij de back squat rust de lange halter op de monnikskapspieren en (bij de powerlift uitvoering) deels op de deltaspieren. De quadriceps, de hamstrings en de bilspieren komen met name aan bod bij deze variant. Bij de front squat rust de lange halter op het bovenste deel van de borstspieren en de voorste hoofden van de deltaspieren. De ellebogen dienen zo hoog mogelijk gehouden te worden (de variant met gekruiste armen is bij veel fanatieke squatters favoriet) waardoor de halter niet kan bewegen. Bij deze variant ligt de nadruk meer op de quadriceps. Omdat bij de front squat het bovenlijf rechtop moet blijven, wordt je lichaam automatisch 'gedwongen' om de oefening op de juiste manier uit voeren en is de kans op blessures kleiner dan bij de back squat.

Technische informatie

  • BREEDTE 53 cm
  • HOOGTE 172 cm
  • LENGTE 52 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

53 cm

HOOGTE

172 cm

LENGTE

52 cm

STAAT

Nieuw