GORILLA SPORTS

Gorilla Sports Halterset 60 kg Kunststof

271,85
Kleur: ZWART / ZILVER
Maat:
60 KG
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

✔ 1 lange halterstang 10 kg ✔ 2 dumbellstangen van 2 kg ✔ 45 kg aan kunststof halterschijven ✔ Train je benen, billen, borst, rug, schouders, biceps en triceps ✔ Sportschool kwaliteit

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze Halterset 60 kg bestaat uit een lange halterstang van 10 kg, 2 korte dumbellstangen van 2 kg en 45 kg aan kunststof halterschijven. De set is ideaal om thuis je benen, billen, borst, rug, schouders, biceps en triceps te trainen. 

Ga je voor goed en praktisch materiaal, dat er ook nog eens cool uitziet en ben je op zoek naar een complete set? Dan is deze set van 60 kg wat voor jou! De set bestaat uit een lange halterstang, twee korte halters en kunststof gewichtschijven. Perfect voor een complete gewichttraining, in stijl!  
  De lange halterstang is geschikt voor de 'grote drie': bankdrukken, deadlifts en squats. Deze drie oefeningen vormen de basis van traditionele krachttraining. Aangevuld met optrekoefeningen (pull ups en chin ups) en buikspieroefeningen (sit ups, crunches) zijn deze oefeningen in principe ruim voldoende om kracht op te bouwen. 
 

 
  Wil je meer specifiek trainen en meer variatie in je training? Dan komen de korte halterstangen uitstekend van pas. Denk aan het trainen van de onderarmen (reverse curls), het isoleren van de triceps (skull crushes) of het oppompen van de biceps (biceps curls).  
 

 
   Deze halterset, met een totaalgewicht van 60 kg, is een must voor elke home gym. Schaf je deze set aan, dan ben je in één keer helemaal klaar! 


 

Andere bekeken ook

Technische informatie

 • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
 • DIAMETER (in cm) 1 mm
 • HOOGTE 0 cm
 • LENGTE 10 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

DIAMETER (in cm)

1 mm

HOOGTE

0 cm

LENGTE

10 cm