GORILLA SPORTS

Gorilla Sports Fitnessbank - Curlrack - Verstelbaar

190,90
Kleur: ZWART
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

✔ Borst, buik, rug en armen ✔ Curlrack max. belastbaar 100kg ✔ Gratis verzending ✔ Verstelbaar in 7 posities ✔ Totaal belastbaar tot 280kg

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze fitnessbank met verstelbare rugleuning en curlrack is geschikt om maar liefst 4 verschillende spiergroepen te trainen (borst, buik, rug en armen). De rugleuning is verstelbaar in 7 standen en de bank is belastbaar tot 250kg. Maximale belasting van het curlrack is 100kg.

 Incline, vlak of decline banken?  Het kan allemaal op deze fitnessbank: zo train je je borstspieren met het accent op zowel de bovenkant als de onderkant. De rugleuning is te verstellen in maar liefst 7 verschillende standen! Hierdoor is er veel variatie mogelijk en kun je de borst- en schouderspieren op meerdere manieren aanpakken! Door gebruik te maken van de vele variatiemogelijkheden zullen er eerder resultaten geboekt worden.  Deze bank beschikt ook over een  curl  optie, waarmee je je biceps volledig kunt isoleren en zodoende tot maximale proporties kunt 'oppompen'. Combineer deze fitnessbank met een halterset en een rack, en je home gym is compleet!  Doordat de rugleuning zo ver omlaag te verstellen is en de bank voorzien is van ondersteuning voor de voeten, kan er ook nog een zware workout voor de buikspieren gehouden worden.  De halterbank is geschikt voor het zwaardere werk met een maximale belastbaarheid tot 250 kg.  Bestel deze oerdegelijke fitnessbank en werk aan een solide fysiek!  

   

 

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • BREEDTE 55 cm
  • HOOGTE 55 cm
  • LENGTE 153 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

55 cm

HOOGTE

55 cm

LENGTE

153 cm