GORILLA SPORTS

Gorilla Sports EZ Curlset - Kunststof - 35 kg - Halterset - Halterstang met

199,95
Kleur: ZWART
Maat:
35 kg
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

✔ Kunststof ✔ Verstelbaar ✔ Professionele kwaliteit ✔ Biceps, triceps, rugspieren, onderarmen ✔ Voor thuisgebruik ✔ opening halterschijven 30/31 mm

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De EZ Curlset met schroefsluiting is geschikt om de triceps, biceps, rug en onderarmen te trainen. De set is verstelbaar in gewicht en de schijven zijn van kunststof. De set bevat 4 x 5 kg, 2 x 2,5 kg en 2 x 1,25 kg schijven met een opening van 30/31 mm.

Eén van de meest populaire oefeningen die met de EZ curl stang kan worden uitgevoerd is de

upright row , hiermee train je de trapezius, deltoids, en in mindere mate de biceps. Deze oefening is perfect om het hele bovenlichaam aan te pakken en leidt, mits goed uitgevoerd, tot die typische spierontwikkeling waaraan je een bodybuilder kunt herkennen. Met de EZ curl stang kun je de upright row veiliger uitvoeren dan met een rechte stang, door de unieke schuine positie waarin de handen worden geplaatst.

De EZ curl set 35 kg in detail: 2 halterschijven van 1,25 kg (ø 16,5 cm, breedte 3,3 cm) 2 halterschijven van 2,5 kg (ø 21 cm, breedte 4,3 cm) 4 halterschijven van 5 kg (ø 25,5 cm, breedte 5 cm) 1 EZ curlstang 120 cm (gewicht 8 kg), opnamegebied aan elke kant 18 cm 2 schroefsluitingen Ook de

triceps  is perfect te trainen met de EZ curl stang, bijvoorbeeld met triceps extensions, ook wel 'skull crushers' genaamd vanwege het feit dat de stang vervaarlijk dichtbij het hoofd in de buurt komt tijdens de oefening. Het is uiteraard niet verstandig om deze oefening met te zware gewichten uit te voeren.

De 'strandspiergroep' bij uitstek, de

biceps , is met de EZ curl stang zeer goed te isoleren. Doordat de beide armen tegelijkertijd getraind worden, is het mogelijk om net wat meer gewicht te pakken dan wanneer je met losse dumbells traint, zonder dat je meteen gaat forceren en als een amateur staat te slingeren.

Ook voor

functionele kracht  is de EZ curl stang de perfecte tool. Boksers gebruiken de stang voor het trainen van de

onderarmen  en polsgewrichten, middels reverse biceps curls: biceps curls, uitgevoerd met de handpalmen naar beneden gericht.

Begin vandaag aan de volgende serieuze stap in je training en schaf deze EZ curl set aan!

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • DUMBELL GEWICHT Gewicht > 20kg
  • DIAMETER (in cm) 1 mm
  • HOOGTE 0 cm
  • LENGTE 120 cm
  • SPORTIEF NIVEAU BEGINNER

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

DUMBELL GEWICHT

Gewicht > 20kg

DIAMETER (in cm)

1 mm

HOOGTE

0 cm

LENGTE

120 cm

SPORTIEF NIVEAU

BEGINNER

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Kunststof