GILBERT

Bitje Viper Pro 3 Zwart/Wit

29,95
Kleur: VEELKLEURIG / WIT
Maat:
ADULTE

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Hockeyhuis.nl

Dit bitjes biedt bescherming dankzij de complexe 3-laagse constructie en vorm, gecombineerd met ingebouwde gaten om de luchtstroom in je mond te optimaliseren.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Als je op zoek bent naar een rugby gebitsbeschermer met het hoogste niveau van bescherming, kijk dan niet verder dan de Gilbert Viper Pro 3 gebitsbeschermer. Deze uniek ontworpen gebitsbeschermer biedt ultieme bescherming dankzij de complexe 3 lagen constructie en voorgevormde vorm, gecombineerd met ingebouwde Easy Breathe gaten om de luchtstroom te optimaliseren en het risico op verstikking te minimaliseren.

De 3 lagen speciaal ontwikkelde bescherming vormen samen een beschermingssysteem met meerdere lagen. Hardere en zachtere onderdelen worden gecombineerd om optimale bescherming te bieden, gecombineerd met een comfortabele pasvorm.

We hebben een extra wanddikte ontwikkeld om trauma aan de kaak en schedel te minimaliseren en het risico op verwondingen te minimaliseren. Met behulp van de voorgevormde vorm kan de Viper Pro 3 gemakkelijk naar de vorm van uw mond en tanden worden gevormd, met behulp van de standaard Boil and Bite techniek.

De Easy Breath technologie biedt een ingebouwd geïntegreerd ademhalingskanaal dat in combinatie met de hoogwaardige polymeer EVA constructie een optimale pasvorm en comfort biedt en zorgt voor een gemakkelijke ademhaling en spraak tijdens het dragen.

De Viper Pro 3 is geschikt voor alle speelniveaus en biedt maximale bescherming voor topatleten tot club- en schoolrugbyspelers.
Verkrijgbaar in Senior of Junior maat in de volgende kleuren: Navy/Roze, Zwart/Rood, Zwart/Wit.

Technische informatie

  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • INTENSITEIT dynamic
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

INTENSITEIT

dynamic

STAAT

Nieuw