GIBBON

BANANALAMA TREEWEAR SET

€79,95

Niet te breed en niet te smal. Ontdek een nieuwe slackline-ervaring.

Kleur: GEEL
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Outdoor Lux

Productbeschrijving

De BananaLama Slackline is DE ultieme allrounder omdat zijn breedte precies in het midden ligt tussen de twee meest voorkomende slackline types - 1 en 2 inch. Daarom combineert hij de voordelen van beide en het maakt niet uit of beginner of pro de 15 m slackline set garandeert plezier en een grote uitdaging. Al bij je eerste stappen zul je de soepele dynamische eigenschappen van deze speciale webbing voelen. Deze 1 ½ inch brede slackline is super makkelijk om te lopen maar ook leuk voor springen en statische moves. Inclusief TreeWear - beschermt de bomen, voor meer ecologische duurzaamheid en behoedt je slackline voor beschadigingen!

  • Gibbon Slacklines Bananalama, 15m complete set, 12,5m lijn + 2,5m ratelband, incl. ratelbescherming en ratel met veiligheidsslot, 50mm/2″ breed, perfecte vrijetijdsbesteding
  • 12,5m Slackline met versterkte lus, ratel met veiligheidsslot en 2,5m ratelband met versterkte lus, installatiegids, 15m complete set (12,5m lijn + 2,5m ratelband), breedte 50mm/2″
  • Alle onder spanning staande ratelelementen zijn metaalkleurig en mogen om veiligheidsredenen niet worden aangeraakt. "Zwarte coating" markeert de delen van de ratel die veilig kunnen worden aangeraakt. Dit verhoogt de veiligheid bij het gebruik van de ratel.
  • Vlakke webbing, 3,5cm/1,5" speciaal ontwikkeld voor slacklining (trampoline effect). Doorlopende print voor betere grip en oriëntatie op de lijn. De ergonomisch geoptimaliseerde kunststof handgreep van de ratel zorgt voor een comfortabele en efficiënte spanning.
  • Ratel: metaal, webbing: polyester
  • Zeefdruk
  • 2,7 kg

REVIEWS

Loading