GENERATION

Generation GH 14 inch Roze – Meisjesfiets

€144,95

Generation GH Meisjesfiets 14 inch – Roze is een fantastische fiets voor meisjes van 3 tot 5 jaar die met zijwieltjes wordt geleverd

Kleur: ROZE

14"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Generationfietsen.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 144 membership punten

Productbeschrijving

Is jouw kind gek op roze? Dan zal de Generation GH kinderfiets 14 inch, geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar, zeker in de smaak vallen!

Het roze frame is niet alleen mooi, maar is ook nog eens super stevig. Vaart minderen kan je kind doormiddel van de achteruittraprem en de handrem.

De trappers zijn voorzien van reflectoren, waardoor je kind ook in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast hebben de pedalen aan beide zijden een antislip-laag, voor een optimale grip.

De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting beschermd is tegen vuil en vocht, waardoor de ketting stukken langer meegaat. Ook hoef je je hierdoor geen zorgen te maken over smeer op de kleding van je kind. Het zadel is comfortabel gevormd en achterop zit een mooi zitje.

De vele roze onderdelen maken de Generation GH kinderfiets 14 inch een echte eyecatcher. Niet alleen de bel op het stuur en de handvatten zijn roze van kleur, ook de spatborden, velgen en het handige mandje aan het stuur zijn roze gekleurd.

De fiets wordt met roze zijwieltjes geleverd en is daarom ook perfect geschikt voor kinderen die nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

De fiets kan bovendien met je kind meegroeien, omdat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Kortom, de Generation GH kinderfiets 14 inch heeft alles wat je van een mooie kinderfiets mag verwachten.

De Generation GH kinderfiets 14 inch wordt in een doos afgeleverd en is al voor 85% afgemonteerd. Uiteraard is een handleiding bijgevoegd.

Wat u zelf nog dient te monteren:

 Voorwiel
 Spatborden
 Stuurpen en stuur
 Zadel
 Voorrem
 Pedalen (trappers)
 Achterop zitje

Kenmerken:

 Stalen frame
 Zijwieltjes meegeleverd
 Achteruittraprem
 V-brake handrem
 Reflectoren in de trappers
 Antisliplaag aan beiden zijden van de pedalen
 Gesloten kettingkast
 Bel
 Mandje op het stuur
 Spatborden

Wellicht ten overvloede, maar voor alle fietsen die op goedkopefietsjes.nl worden aangeboden adviseren wij:

Om de beschrijving goed te lezen. Welke maat kinderfiets is geschikt voor welk kind en voor welk terrein is de kinderfiets geschikt.
Om te controleren of alle onderdelen goed vastzitten en goed gemonteerd zijn. Kijk op onze pagina hoe monteer ik een fiets voor tips en instructiefoto’s. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u ons een foto of filmpje stuurt, kijken we graag met u mee!
Om de fiets in te spuiten en in te vetten met roestwerende middelen, om alle onderdelen van de fiets extra goed te beschermen.

Technische informatie

  • LEEFTIJD 3 tot 5 jaar
  • TYPE FRAME Stalen frame
  • SOORT REMMEN Terugtrapremmen met V-brakes
  • MET REM Met rem
  • WIELGROOTTE 14"
  • MET SPATBORD Met spatbord
  • STAAT Nieuw

Reviews