GENERATION

Generation BMX fiets 16 inch – Roze

144,95
Kleur: ROZE
Maat:
16"

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Goedkopefietsjes.nl

Op de roze Generation BMX kinderfiets 16 inch trekt jouw kind zeker de aandacht! Deze stoere fiets, geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar, wordt met zijwieltjes geleverd.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op de roze Generation BMX kinderfiets 16 inch trekt jouw kind zeker de aandacht! Deze stoere fiets, geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar, wordt met zijwieltjes geleverd en is daarom ook perfect geschikt voor kinderen die nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Het roze frame steekt niet alleen mooi af tegen de zwarte onderdelen, maar is ook nog eens super stevig.

Remmen kan je kind doormiddel van de achteruittraprem en de handrem. De trappers zijn voorzien van reflectoren, waardoor je kind ook in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast hebben de pedalen aan beide zijden een antislip-laag, voor een optimale grip.

De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting beschermd is tegen vuil en vocht, waardoor de ketting stukken langer meegaat. Ook hoef je je hierdoor geen zorgen te maken over smeer op de kleding van je kind.

De Generation BMX kinderfiets 16 inch onderscheidt zich van andere kinderfietsen door de leuke extra’s. Zo zit er aan het stuur een handig mandje en vind je een mooie drinkfles onder het zadel. Op het stuur zit een stoer stootkussen en uiteraard ontbreekt ook een bel niet.

De Generation BMX kinderfiets 16 inch wordt in een doos afgeleverd en is al voor 85% afgemonteerd. Uiteraard is een handleiding bijgevoegd.
Wat u zelf nog dient te monteren:

Voorwiel Spatborden Drinkfleshouder Stuurpen en stuur Zadel Voorrem Pedalen (trappers)

Kenmerken:

Stalen frame Zijwieltjes meegeleverd Achteruittraprem V-brake handrem Reflectoren in de trappers Antisliplaag aan beiden zijden van de pedalen Gesloten kettingkast Stootkussen op het stuur Bel Mandje op het stuur Drinkfles Spatborden

Goed om te weten; fietsen die op goedkopefietsjes.nl worden aangeboden adviseren wij:

Om de beschrijving goed te lezen. Welke maat kinderfiets is geschikt voor welk kind en voor welk terrein is de kinderfiets geschikt. Om te controleren of alle onderdelen goed vastzitten en goed gemonteerd zijn. Kijk op onze pagina hoe monteer ik een fiets voor tips en instructiefoto’s. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u ons wat beeldmateriaal stuurt, kijken we graag met u mee! Om de fiets in te spuiten en in te vetten met roestwerende middelen, om alle onderdelen van de fiets extra goed te beschermen.

Technische informatie

 • LEEFTIJD 4 TOT 6 JAAR
 • TYPE FRAME Stalen frame
 • SOORT REMMEN coaster brake with V-brakes
 • MET REM JA
 • WIELGROOTTE 16"
 • MET STANDAARD NEE
 • MET SPATBORD JA
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

4 TOT 6 JAAR

TYPE FRAME

Stalen frame

SOORT REMMEN

coaster brake with V-brakes

MET REM

JA

WIELGROOTTE

16"

MET STANDAARD

NEE

MET SPATBORD

JA

STAAT

Nieuw